Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šolarji in šolske počitnice 4.5.2011 19:52:27
|
|
|
|
Gina
|
Zveza prijateljev otrok in mladine iz ljubljane ima cele počitnice dejavnosti za otroke - brezplačne in varstvo tudi. Sicer imajo tudi lokalni zpm-ji podobno po vsej sloveniji. Lahko prijaviš otroka na letovanje preko centra šolskih in obšolskih dejavnosti - tisto je za plačat, ampak ni tako ekstremno drago, ne vem pa če ni že vse zasedeno, imajo precej polno.
|
|
|
|
RE: Šolarji in šolske počitnice 8.5.2011 16:40:19
|
|
|
|
Prava mama
|
Jaz sem slišala, da bodo letos poleti potekale delavnice za otoke na temo finančne pismenosti. To je v okviru neke šole Evroland. Baje je res super, ker jih učijo skozi igro in na zabaven način vse o denarju, bankah, ravnanju z denarjem, da dobijo občutek koliko nekaj stane. To je zelo dobrodošlo v teh časih. Jaz bom svoja dva otroka zagotovo vpisala, če nam bo le termin ustrezal.
|
|
|
|
RE: Šolarji in šolske počitnice 8.5.2011 16:42:57
|
|
|
|
sonček33
|
vse o denarju, bankah, ravnanju z denarjem, da dobijo občutek koliko nekaj stane. To je zelo dobrodošlo v teh časih. BREZVEZE
|
|
RE: Šolarji in šolske počitnice 8.5.2011 16:49:07
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Prava mama Jaz sem slišala, da bodo letos poleti potekale delavnice za otoke na temo finančne pismenosti. To je v okviru neke šole Evroland. Baje je res super, ker jih učijo skozi igro in na zabaven način vse o denarju, bankah, ravnanju z denarjem, da dobijo občutek koliko nekaj stane. To je zelo dobrodošlo v teh časih. Jaz bom svoja dva otroka zagotovo vpisala, če nam bo le termin ustrezal. če tega občutka in znanja ne dobijo doma jim nobena šola ne bo pomagala... reklama je pa verjetno plačana, ne?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Šolarji in šolske počitnice 16.6.2011 10:24:17
|
|
|
|
smehljajček
|
Mislim da delavnice, tudi če so o denarju, ne škodijo otorkom. Glede na današnji čas pa kaže da bi rabili delavnice starši. Da ne bomo tako kot v nekaterih Evropskih državah potrebovali, raznih televizijskih oddaj, kjer učijo odrasle, kako porabit samo denar, ki ga imajo ( brez kreditov za počitnice in vsakdanje stroške). Lp
|
|
|
|
RE: Šolarji in šolske počitnice 21.6.2011 11:32:11
|
|
|
|
krtekxx
|
Isti problemi... No, če ti družinski proračun dovoljuje dobrih 100 EUR na teden niti ni tak problem: plavalna šola Ilirija npr. v Ljubljani. Mi bomo sem za 14 dni dali našega bodočega prvošolca in bodočega drugošolca...14 dni/400 EUR. Jaz imam kar povišan holesterol od vseh teh problemov z organizacijo varstva med počitnicami
|
|
|
|
RE: Šolarji in šolske počitnice 22.6.2011 21:59:57
|
|
|
|
Katrin
|
ZOO Ljubljana
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?