|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutranje kričanje
28.4.2011 8:25:33   
miapia
Hčerka, stara 28 mesecev se je zelo hitro vklopila v vrtec. Mesto smo dobili sredi novembra lani. Trenutno je menda v fazi, ko noče v v vrtec, s tem da mi z ničemer ne da vedeti, da bi bilo karkoli narobe. Že pred vrtec izraža nelagodje, ko pa se odpro vrata igralnice, se pa začne kričanje in oklepanje mene ali pa moža. Malo je nerodno sedaj, ko so zbrani iz vseh skupin zaradi praznikov. Kakšne so vaše izkušnje, mine, kdaj mine, kaj e za narediti razen motivacije in pogovorov.

Hvala.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jutranje kričanje
28.4.2011 8:37:25   
pelin
Če se to dogaja le zadnje dni, ko je v vrtcu tako imenovano dežurstvo, je po moje kriva prav ta trenutna situacija tam. V času šolskih počitnic, se v vrtcih pozna izpad otrok in zato se skupine združujejo,delavke vrtca imajo dopuste, tako da tam resnici na ljubo ni preveč prijetno.Stalno menjavanje kadra, sobivanje različnih vrtičkarjev, ki se ne poznajo med seboj, vodene dejavnosti bolj tako-tako..zna biti vzrok v tem...če se vse vleče že dlje časa, pa bi bilo treba vzrok poiskati drugje... 

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2011 9:19:56   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Če se to dogaja le zadnje dni, ko je v vrtcu tako imenovano dežurstvo, je po moje kriva prav ta trenutna situacija tam. V času šolskih počitnic, se v vrtcih pozna izpad otrok in zato se skupine združujejo,delavke vrtca imajo dopuste, tako da tam resnici na ljubo ni preveč prijetno.Stalno menjavanje kadra, sobivanje različnih vrtičkarjev, ki se ne poznajo med seboj, vodene dejavnosti bolj tako-tako..zna biti vzrok v tem...če se vse vleče že dlje časa, pa bi bilo treba vzrok poiskati drugje... 

če lahko se bi tudi jaz tu podpisala, sama imam 3 letnico, ki je pa sedaj med počitnicami doma,... no jaz delam v šolstvu in imam možnost da sem doma, zato je tudi ona z mano, verjamem pa da bi to bilo to,.. smo v jaslih to probali in vem da ni prijetno,...user posted image user posted image
Boš videla kaj bo drugi teden ko se skupinice spet normalizirajo,.. srečnouser posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2011 15:25:47   
cimi
bom kar že odprto temo izkoristilauser posted image

hčerka je stara 4 leta, v vrtcu je od 11m starosti. Še danes, po 3 letih vrtca vsako jutro joka, parkrat je bilo bolje, brez solz itd, ampak v povprečju user posted image user posted image user posted image
Ko jo popoldan vprašam, kako se je imela v vrtcu, kaj so počeli...je vse lepo, s prijatelji se lepo razume, vklopi se v igro....
Zadnje čase se mi zdi, da je to njena oblika izsiljevanja. Smo se dogovorili, da če cel teden zjutraj ne joka, si konec tedna prisluži nagrado - žetonček za na igrala, pa tudi to ne zaleže najbolje. Sedaj se sicer zadržuje da ne joče, ampak se me oklep, ljupčka itd....
Danes zjutraj pa mi je bilo tega dovolj, sem jo `iztrgala` od sebe in oddala vzgojiteljici, katera se je tudi borila z njo, jo močno držala, ker ona je še kar naprej kričala da hoče dat mamici samo še dva ljupčkauser posted image user posted image

ne vem več kako naj se z njo pogovorim, kako naj dosežem da ne bo več user posted image

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?