|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija
16.8.2005 17:49:22   
lenika
Sem v času ovulacije in z možem se prvi mesec trudiva zanosit. Nekaj ur po odnosu sem čutila neko bolečino (pritiskanje navzdol v spodnjem delu trebuha). Ko sem legla bolečine skorajda nisem več čutila. Po nekaj minutah je ta bolečina izginila. Ali je možno, da je to kaj povezano z zanositvijo in ali je še katera čutila kaj podobnega. V naprej se opravičujem za vprašanje, ki se bo mogoče komu zdelo smešno, ampak kot sem že na začetku povedala je zame to prvič.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ovulacija
16.8.2005 18:04:52   
tinkamiška
Lenika, sprosti se in poskusi čim manj misliti na to. Če razmišljaš v tej smeri, da si mogoče začutila oploditev, raje to opusti, saj bo čakanje do naslednjega datuma predvidene M še toliko daljši:rozica:

Moja razlaga bolečine, ki jo opisuješ je v zvezi z ovulacijo in ne oploditvijo;)

Seveda ti pa želim, da bi ratalo že kr v prvo, če pa ne bo, pa ne smeš bit žalostna, bo pa ratalo malo kasneje:rozica:

Lepo bodi in poskusi čim manj razmišljati o teh stvareh, čeprav vem, da je to težje, ko začneš enkrat pričakovati svojo:duda:

Pa-pa,
Tinka

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ovulacija
16.8.2005 19:35:19   
lenika
Tinka hvala za odgovor. Vprašala sem zato, ker takšne bolečine nisem še nikoli v času ovulacije čutila, drugače pa imaš kar prav, verjetno se mi bo čas do predvidene M kar pošteno vlekel.:((

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ovulacija
16.8.2005 20:30:34   
biba77
Se pridruzujem tinkimiski.

Lenika, opazila bos, da bodo sedaj, ko z :love: nacrtno :sloncek::sloncek::sloncek: za :duda:, prisotni vsi mozni nosecniski in nenosecniski znaki: bolecine, spikanja, slabosti, lulanja, napihnjenosti, obcutljive prsi in ... sigurno sem jih se 10 izpustila.

Zelim ti, da bi vsi bili upraviceni, vendar ti svetujem, da jih odmislis. V primeru, da vama ne uspe ze v prvem poskusu, bodo ta neuresnicena pricakovanja, podprta z vsemi moznimi znaki samo povecala razocaranja. Raje uzivaj v cveku z nami! :rozica:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.