Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gibi samo v spodnjem delu? 26.4.2011 12:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tako gibe čutila, tudi ko sem bila drugič noseča. Izkazalo se je, da je mali sedel, oz. se ni obrnil do konca nosečnosti. Rojen je bil s carskim rezom. In je en pravi uživač se danes;)
|
|
|
|
RE: gibi samo v spodnjem delu? 26.4.2011 13:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Je normalno
|
|
|
|
RE: gibi samo v spodnjem delu? 26.4.2011 13:50:54
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem tako gibe čutila, tudi ko sem bila drugič noseča. Izkazalo se je, da je mali sedel, oz. se ni obrnil do konca nosečnosti. Rojen je bil s carskim rezom. In je en pravi uživač se danes;) enako samo da je bila pri meni prva nosečnost.
|
RE: gibi samo v spodnjem delu? 26.4.2011 14:12:57
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub noseča sem skoraj 23t in gibe-brcke čutim sevedno zelo spodaj pod popkom oz. kr zelo spodaj..se najbolj pa ob strani čisto ob teh stransih kosteh?.a je to normalno... kot vem v teh tednih je otroček ze po celem trebuhu saj naj bi bila maternica že kr precej nad popkom.,.. a je imela tudi katera take izkusnje....mam občutek kot da je nasa pupa obrnjena tko da ima glavo ob enem boku in noge na drugem boku.,. tko počezČ:) oh, pupa, ne se sekirat za vsako malenkost. bod vesela, da gibe redno čutiš in mogoč ne iskat problemov tam, kjer jih ni.
|
|
|
|
RE: gibi samo v spodnjem delu? 26.4.2011 14:34:27
|
|
|
|
nepremagljiva
|
Jaz sem bila na istem, do dva dneva nazaj. Sumim, da je bilo dete nameščeno tako lepo počez. Včeraj in danes pa čutim gibe čisto spodaj in zgoraj v višini popka. maktub, to še ni tako visoka nosečnost, da se otrok ne bi imel časa obrnit. Tako da kar brez panike. Te razumem, da si ne želiš ravno carsekga redza najbrž. Saj to si verjetno malokatera. Samo nimaš kaj, če pride taka situacija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?