|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekmurke v akcijo
25.4.2011 22:29:26   
tresk
3 dni bomo bivali v osrčju Prekmurja, na kmečkem turizmu, poleg tega bi si v celoti radi ogledali vse kar je v Prekmurju vredno ogleda od gradov do naravnih znaminitosti ali kaj drugega- prosim za čim več informacij HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prekmurke v akcijo
26.4.2011 14:09:17   
tresk
Kaj res ni nikogr iz Prekmurja na ringaraji ?????????????????

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2011 15:16:07   
tajtaja
Jaz sem! Kje pa boste bivali, da se vem orientirat?

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2011 21:13:13   
tresk
Bivali bomo na kmečkem turizmu Fernc, vendar se imamo namen ogledati kar celotno Prekmurje, od mosta na Muri pa vse do Mažarske meje, saj ni tako veliko, pa tudi prevoz nam ne dela težav smo taki ki radi raziskujemo nove krajeuser posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2011 21:29:31   
tajtaja
na kmečkem turizmu Fernc

Prvič slišim. V katerem kraju pa je to?

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
29.4.2011 18:28:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2011 18:33:05   
tresk
a pa je to sploh pomembno v katerem kraju bomouser posted image , učitno Prekmurke/ci ne veste kaj je pri vas vredno ogled, saj celotna Slovenija ni prav velika, mislim pa da si Prekmurje res lahko ogledamo v treh dneh v celotiuser posted image
Zato samo naštevajte lepe točke v celotni kurji glavi hahahahuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2011 22:11:18   
tajtaja
Da ne boš dobila kurjega očesa v naši kurji glaviuser posted image .

Torej v bližini Cankova Fux graba, Tromejnik, obhodite lahko Bukovniško jezero, v Filovcih si ogledate lončarsko vas, v Bogojini znamenito cerkev z krasnimi freskami (ne vem čigavimi), postojte v Moravskih Toplicah-predahnite v slaščičarni Praline, sprehodite se skozi apartmajsko naselje ob Termah 3000.
Lepe so Lendavske gorice....težko mi je kaj konkretnejšega povedat, ker v bistvu ne vem, kaj vas zanima.
Ogled zgod. znamenitosti, samih krajev ali kulinaričnih destinacij??? Za slednje so primerni vinotoči v kraju Suhi Vrh.

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.5.2011 12:30:12   
tresk
No če vse to peš obhodmo res obstaja možnost kurjega očesauser posted image

Evo hvala no vidiš saj ni bilo tako teško user posted image user posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2011 9:20:21   
Nončika
tajtaja, ti je povedala bistvo. jaz bi ti pa še predlagala, da obiščete Ocean orhids, Lendavske gorice lahko obhodite peš. vendar je pa res nevarnost kakega žulja. ogledate si lahko Hadikovo cerkev, uživate v prelepem razgledu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2011 12:43:34   
Freya88
A katera mogoce ve, koliko je vstopnina v Tropskem vrtu?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2011 9:49:21   
Paštetka
najvišji vrh v Prekmurju Kugla user posted image
otok ljubezni - Ižakovci (mlin na Muri, vožnja z brodom čez Muro)
Čeblji gradič - imajo male živali, ki jih otrokci lahko hranijo, razkažejo vam čebelnjak, in vas popeljejo v notranjost čebelnjaka
V lipovcih si lahko ogledate staro obrt pletenja izdelkov iz slame
hiša Miška Kranjca v Veliki Polani, noter je muzej...
Selo - Rutunda, okrogla najstarejša cerkvica, lepa
kakšno oljarno bučnega olja
lectarno Celec (v MS, priporočam družino g. Celec Gregorja), ti pokažejo kako delajo medenjake, letove srčke
Grad na GOričkem - največji grad na slovenskem, kjer prirejajo prireditev noč čarovnic
Podeželski dvorec v Rakičanu, kjer si lahko ogledate tudi konje. V Rakičanu je v bližini tudi letališče, kjer lahko kaj pojeste med tem ko otroci občudujejo letala
Berkovci - potočni mlin z muzejem
Strehovci - slamo krita hiša z muzejem, npr. če se opravite na izlet na Bukovniško jezero, v Dobrovnik (Orhideje) je to vse blizu oz. se peljete mimo te cimprane hiške
......

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2011 19:22:36   
tresk
Evo drage Prekmurke ...izlet v vašem koncu 100% uspel, na kmečkem turizmu pri Ferencovih so bili enkratni in se bomo še vrnili tja, so nas razvajali in stregli kot le redko kje :):), ogledali smo si pa tudi skoraj vse kar ste naštele in  še kaj več, bili na otoku ljubezni z mlinom na Muri in splavom, obiskali bližnji še delujoči mlin in si nabavili moko ter piro , ogledali lončarsko vas, Bukovniško jezero ter znamenito kupolo ter cerkev, skratka naredili velik krog proti jugu, naslednji dan pa proti severu na grad Grad, izvir mineralne vode, razgledni stolp, čebelnjak na gričku, kmetijo ranč Somar kjer imajo apake, skratka veliko zanimivega, med potepom smo videli veliko vaših štorkel, in sprehajajoče fazane po cesti :), ne moreš verjet sam pav je poletel v drevo točno pred našim avtom, presenetili so me cestni znaki z pozor labodi na cest ali vidre :))) ... poskusili veliko vaše znamenite hrane ...nasploh čudovito ...... bila pa je ena pomankljivost, kažipotov je pa malo in smo kar nekajkrat zašli, bi po vasicah potrebovali pa še kakšno tablo več .. no ja tudi v krogu se je včasih zanimivo peljati, vsakič vidiš še kaj dodatnega hihihiih ... aja kurjih očes nismo dobili .. res lepo je blo

Aja me pa zanima zakaj je bil v vsaki vasi postavljen mlaj, rajš dva kot samo eden, niti ena vas ni bila brez njega?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2011 13:03:38   
liliana
Aja me pa zanima zakaj je bil v vsaki vasi postavljen mlaj, rajš dva kot samo eden, niti ena vas ni bila brez njega?

V prekmurju se v praktično vsaki vasi tradicionalno, na predvečer prvega maja postavi mlaj - večinoma na stari način - ročno.....vrh se okrasi, pritrdi se slovenska zastava.....

In postavljanje mlaja je pravi vaški praznik, ker ročno ga ni tako enostavno postaviti....ko je mlaj postavljen pa se zakuri kres in se je, pije, pleše, skratka proslava in veselica je potem......

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?