|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo živaheno dete, še v tebuščku
25.4.2011 9:53:09   
UOBERC
Pozdravljene!
Ne me narobe razumet, sem zelo vesela, ZELO, da je tako, zanima me samo kaj se dogaja z bebico. Sem v 31 tednu, moje dete pa je zelo, zelo živahno! Je druga nosečnost pa me zanima ali res pomeni, da če se full premika, da je zadovoljen in vesel pa take pa to? Ali to pomeni, da bo otrok tudi pol čist naspidiran? Jaz mislim, da ne, ali pač? Da me ne boste narobe razumele, zelo sem vesela, da je dete živahno, zanima me samo ali to kaj pove? Hvala pa uživajte v gnezdenju z menoj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo živaheno dete, še v tebuščku
25.4.2011 9:57:03   
Anonimen
Nič ne pove oz. to ne pomeni nič

(odgovor članu UOBERC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2011 10:45:35   
mateyka
naša je bila brcarka, pa še na enem mestu v maternici me je skoz žokala, da sem mela prav žulj tam user posted image  nič ne pomeni - hočem rečt, naša je bila ful priden dojenček in tudi zdaj ni nek ADHD noritis.. je sicer živahna, samo čist v mejah normale in občasno je tudi zelo mirna - "all good" v glavnem user posted image  me je pa grdo nabrcala zadnje trimesečje, moram rečt. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2011 10:53:11   
Anonimen
Moj je bil duracellček v trebuhu in tako je tudi zdaj.user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2011 11:50:50   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Su

enako naš. zelo priden otrok, a nima mira niti sekunde.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2011 17:47:42   
Hope2
MOj ni nikoli kaj preveč brcal-se obračal- nekaj v mejah normale, pa je od rojstva dalje vedno čez dan ful aktiven - v pogonu. Ponoči, v času nosečnosti, pa sploh ni brcal, vedno j e spal oz miroval. Sem mislila, da bo tako tudi po rojstvu, pa sem s e kreko zmotila. Še zdaj pri 2,5 letih imamo celo štalo ponoči in še vedno ne spi- se zbuja po X krat na noč.

Definitivno nič ne pomeni.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2011 20:08:39   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: blak

moja dva tudiuser posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2011 21:55:43   
glen
Pri meni je držalo.
V 1.user posted image je bila user posted image user posted image bolj mirna,sicer je brcala ampak v mejah normale. in je bila zelo priden dojenček,ki je že pri 3 mes. prespala celo noč,pa tudi drugače je bolj umirjena sramežljiva......(zdaj že skoraj 7 letnica)
V 2.user posted image pa je biluser posted image user posted image v trebuhu zelo zelo živahen in tudi zdaj pri 2 letih je zeeeeeelo živ fantiček,ki si še vedno zbuja ponoči.
Tako da pri meni ta trditev drži, ni pravilo.
lp

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2011 22:04:10   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: blak

Tudi naša user posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2011 22:12:27   
žab*ca
Prvič zelo živahen v trebuščku,pa je sedaj čist povprečen fant,sedaj v drugo,glede na to da sem tik pred rokom,dete še vedno grozno živahno,tako da me res vse boli od brcik,kako pa bo potem,pa bomo še videli :).

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2011 22:47:54   
honey*
Naša je bila zeeelo živahna v trebuščku... pravzaprav so me njene brce prav zbujale ponoči.
Danes je še vedno zelo živahna 10. mesečnica user posted image Je sicer zelo priden otrok, ampak energije ima ogrooomno.

Pomojem je neka povezava med tem, kakšni so bili v trebuščku in kakšni so kasneje kot otroci.

< Sporočilo je popravil honey* -- 25.4.2011 22:49:36 >

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2011 11:35:27   
_sanja_*
Pri nas oba zelo, zelo živahna v trebuhu. Prvi kot dojenček zelo priden, zdaj kot dvoletnik pa je tak kot živo srebrouser posted image
Drugi je star 7 tednov, enako kot prvi zelo priden dojenček. Kaj bo pri dveh letih bomo še pa videliuser posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2011 16:36:57   
Taddy78
Sin bil zelooo živahen v trebuhu, do 1.leta skorajda nisem vedela, da ga imam tako je bil priden. Kakor hitro je shodil, je seveda začel raziskovat svet po svoje in to zame ravno ni naspidiranost, ampak normalen razvoj. So dnevi, ko je cel dan v gibanju in so dnevi, ko več kot iz dnevne sobe do wc-ja ne gre.
So pa bila razna obdobja, ko je bil hudo naporen (trma...), ampak koliko prebiram forume vidim, da so ta obdobja značilna skoraj za vse.

Povezave pomoje ni, je pa pri nas bilo res to, da ko je dosti kolcal v trebuhu, je dosti in dolgo kolcal tudi po rojstvu.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.4.2011 17:08:44   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78
Povezave pomoje ni, je pa pri nas bilo res to, da ko je dosti kolcal v trebuhu, je dosti in dolgo kolcal tudi po rojstvu.

ha, pri nas tudi.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?