|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa se čaka na rezultate?
23.4.2011 12:59:44   
nusi
Naš tamal je bil testiran pri alergologu v PEK lj za morebitne reakcije pri cepljenju. Niso ga testirali samo za imunski sistem, ampak tudi na določene alergene sestavine cepiva. Ali katera ve, koliko časa se čaka na izvide? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa se čaka na rezultate?
23.4.2011 13:09:02   
Precious
Misliš verjetno krvne kajne. Čakala boš kar dolgo. Ko mine cca 1 teden pokliči pa boš vedela rezultat. ker drugače čakaš od 1 meseca pa do 3 mesece

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2011 19:57:58   
Splišni
Mi smo slabe 3 mesece.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2011 13:04:58   
petra36
Mi smo 2 meseca čakali.

Mamica sinov Nika in Matteota

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2011 12:38:22   
sekana
Glede na to da ste opravili te teste imam za vas eno vprašanje.....

Ali ste že mogoče kje zasledili, da bi lahko dojenček, ki je bil cepljen proti tuberkulozi, kasneje dobil "neznano"obliko alergije????

Kajti moj sinek ima alergijo, ni pa po testih na hrano na nič alergičen in že kar nekja časa sumimo na to cepivo.....
.....ste kaj seznanjeni z tem?????

(odgovor članu petra36)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?