|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čvek!!!!
16.8.2005 14:43:51   
kofetek2010
pa še štajerka je ta naša rožaviolica :)-

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   čvek!!!!
16.8.2005 14:44:49   
CatJa
Hvalabogu smo bili na morju. A prvo kar vidim, je neka piz...... Pa niti ne bi registrirala, ce ne bi opazla napake pri mojem poklicu.

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   čvek!!!!
16.8.2005 14:44:58   
lenika
Meni osebno se zdi brezveze, sploh pa vsaka pri sebi naj pomisli, kako bi se počutila v njeni koži, po takšnem obiranju.

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   čvek!!!!
16.8.2005 14:46:01   
ninca
:)-:)-
a lohk pliz sam en question: kwa je fora, da si večkrat registriran??? nobenga, sploh pa tebe vijolca, nočem obtožvat pa krkol sam tko...prasam pac.... ker je javno znano da sm firbec :)-8):)-

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   čvek!!!!
16.8.2005 14:51:34   
črnka
nevem!!!vem samo da sem zelooo žalostna!!!:((:((:((

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   čvek!!!!
16.8.2005 14:52:50   
srki
Jest bom kar nehala tole brat, ker pravzaprav sploh ne vem, kaj se je dogajalo s Kerenso in vami, ker me ni bilo, zato bom kar nehala, ker bom šla kmalu domov, konc šihta. Samo še to: ženske božje, nehajmo se obsojat pa šimfat, pa bit fouš. Namesto da bi si delile dobre nasvete in skupaj držale, pa tole. Me prav jezi za je tako. Imajo moški prav, ko pravijo babe so babe, samo obirajo pa foušarijo zganjajo.

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   čvek!!!!
16.8.2005 14:54:06   
ninca
vijolca zakaj??? :(

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   čvek!!!!
16.8.2005 14:55:34   
črnka
pozabi!!
res se ne smemo šimfat pa tak...:)

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
16.8.2005 14:56:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črnka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   čvek!!!!
16.8.2005 15:01:05   
srki
Ja saj maš prou, najblj je nič komentirat pa je. Ja, sem slišala za letalo. To kar se pa zdaj dogaja, je pa prava katastrofa. :((

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   čvek!!!!
16.8.2005 15:14:43   
ninca
9nebesa ok vijolica...sori če zarad mene, sem samo vprašala :ups:

o ne že spet teli avioni :((:((:((

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   čvek!!!!
16.8.2005 17:18:22   
Tess
Jaz bi pa samo nekaj vprašala, ko ravno čvekate. Zakaj so ena imena uporabnic svetlo modre, druga pa temno modre barve in zakaj je moje temno modro, čeprav sem prijavljena?

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   čvek!!!!
16.8.2005 17:22:58   
lenika
Tess, tega pa do sedaj sploh nisem opazila.

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   čvek!!!!
16.8.2005 17:23:18   
tinkatonka
tess...tvoje ime je temnomodro zato, ker pod opisom nimas nic napisanega oz. nimas pripetega nobenega trakca. Ce pa se postavis na ime ki je svetlomodro vidis, da ima tista oseba nekaj napisano oz. ima pripet trakec.

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   čvek!!!!
16.8.2005 17:26:26   
lenika
U, pa res!

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   čvek!!!!
16.8.2005 18:20:59   
Tess
Hvala lepa za odgovor :)

(odgovor članu črnka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?