|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije
20.4.2011 21:07:19   
pajkica
Bi samo rada delila izkušnjo.
Dolgo sem tuhtala in iskala vse možnosti, kako bi najceneje prišla do avtosedeža romer evolva 1-2-3.
Po dolgem iskanju sem naletela na stran izanglije.com. Preko njih lahko naročiš sedež iz bilokatere angleške spletne trgovine, tudi če ne dostavljajo k nam. Našla sem najcenejši sedež http://www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itemprcd/Britax-Evolva-123-sp za 85 funtov in skupaj s poštnino sem plačala 145 eurov. Imaš dve možnosti, da naročiš sam oni ti pa samo dostavijo, ali pa naročijo oni namesto tebe. Ker sem izbrala prvo možnost sem plačala 10 eurov več, če bi naročila sama bi plačala le 135 eurov.
Glede na cene v BC sem prihranila 100 eurov.

Mogoče še kateri pride prav. Čas je že da pokažemo našim trgovcem zobe user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije
20.4.2011 22:45:09   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: pajkica

Bi samo rada delila izkušnjo.
Dolgo sem tuhtala in iskala vse možnosti, kako bi najceneje prišla do avtosedeža romer evolva 1-2-3.
Po dolgem iskanju sem naletela na stran izanglije.com. Preko njih lahko naročiš sedež iz bilokatere angleške spletne trgovine, tudi če ne dostavljajo k nam. Našla sem najcenejši sedež http://www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itemprcd/Britax-Evolva-123-sp za 85 funtov in skupaj s poštnino sem plačala 145 eurov. Imaš dve možnosti, da naročiš sam oni ti pa samo dostavijo, ali pa naročijo oni namesto tebe. Ker sem izbrala prvo možnost sem plačala 10 eurov več, če bi naročila sama bi plačala le 135 eurov.
Glede na cene v BC sem prihranila 100 eurov.

Mogoče še kateri pride prav. Čas je že da pokažemo našim trgovcem zobe user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se čisto strinjam z zadnjim stavkomuser posted image user posted image

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2011 22:54:02   
sagos
Tudi pri nas smo pristaši naročanja preko interneta, ker naši prodajalci res pretiravajo z navijanjem cen.
Mi si pa ogledujemo avtosedež Britax (Römer) First class plus, ki ga v Baby Centru dobiš za 250€, na ebayu sem ga pa našla že za 160€ s poštnino vred. user posted image
Tako smo kupili tudi voziček, ki je bil iz Nemčije dostavljen v enem tednu, medtem ko pa nekateri, ki kupijo v slovenskih trgovinah, čakajo tudi po mesec ali celo dva, s tem da je bil tudi očitno cenejši. Jaz v te trgovine ne stopim več, ker imam vedno občutek, da me hočejo nategnit na vsakem koraku.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2011 9:25:50   
pajkica
Tudi pri nas smo naročili voziček iz Nemčije. Pa se mi vsi čudijo kako se upam naročiti iz tujine, ampak v tem res ne vidim problema. Vsi takoj letijo v BC ko kaj rabijo, jaz pa na internet raziskovat kje dobim kaj ceneje user posted image

Na hitro sem poiskala za sedež sagos, tukaj ga dobiš še malenkost ceneje http://www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itemprcd/Britax-First-Class-Plus-so
Je pa res, da ne moreš izbirati barve, je pa res da je meni pri teh stvareh barva na zadnjem mestu, nekomu je pa pač tudi barva pomembna.

(odgovor članu sagos)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2011 10:24:27   
sagos
O super, hvala za link!!! No, to je pa super cena za tak super sedežek. Za barvo pa itak ni panike, se da še kakšno prevlekico čez pa je.
Internet nakupi so zakon user posted image imam s tem boljše izkušnje, kot pa z nakupovanjem po trgovinah. Kdaj se lahko malo zafrkneš ampak dandanes je vse tako zaščiteno, da imajo vsi možnost vrnitve nakupljenega blaga. Za plačilo pa je paypal super pogruntavščina.

Pa prijetno nakupovanje želim še naprej! user posted image

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2011 12:52:53   
Anonimen
No jaz sem pa evolvo 123 naročila tule: http://www.pramworld.co.uk/
Dobili smo jo v enem tednu in zanjo skupaj s poštnino vred dali 150€ user posted image

(odgovor članu sagos)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2011 7:10:23   
jakipaki83
Isto kot Otika. Na pramworldu smo nabavili evolvo. Dostava v 1 tednu, cena precej cenejša kot v BC!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2011 11:06:48   
Bacek
Pozdravljeni,

sama tudi že dolgo naročam iz tujine (aparate za stanovanje, voziček za otroka), sedaj pa sem iskala avtosedeže. In potem najdem tole variantoizAnglije. user posted image user posted image Namreč trgovina, kjer je kupovala tudi Pajkica, ne dostavlja v SLO. In ker bomo naročili 2 avtosedeža je prihranek OGROMEN! user posted image Če računam na cene iz BC (se da dobit pri nas tudi cenej), nas sedeža prideta 300 EUR ceneje! Če v to vštejem še poštnino (računam znesek do 100 EUR) je še vedno lep znesek prihranka.
ITak sem alergična na slovenske trgovce, saj imajo tako maržo da te kap. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2011 13:32:26   
pasijonka
Tudi sama sem večino robe za našo bebo naročila prek neta iz tujine (večinoma UK, nekaj Nemčija). Vse od plenic, oblekic, pripomočkov, avtosedeža z isofix bazo, vozička itd. S poštarjem in enim dostavljalcem smo bili na koncu že na ti, toliko paketov je nekaj časa prihajalo k nam user posted image  Stokkeja sem npr. dobila 30% ceneje kot pri nas!
Sem šla najprej v BC vprašat, če bi se dalo kaj zmenit, glede na to, da sva morala nabaviti vse od A do Ž, saj nisva nič "poverbala", pa niso bili niti malo fleksibilni. Pa sva svoj denar (in to precej njega) nesla drugam - za boljšo storitev. Skratka, BC je za nujne nakupe potrošne robe, pa še to ne vse.

Upam, da bo tole kdo prebral in se malo zamislil.user posted image

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2011 14:12:28   
Bacek
za stolček Stokke se pa splača malo po Bolhi pogledat, saj jih veliko prodajajo popolnoma novih. Jaz sem ga dobila za 90 EUR, še original zapakiranega, z varovalom. Glede na to, da smo rabili za na 3 konce kupovat, se je res splačalo. Mislim da je v BC okol 200 EUR.

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2011 16:38:18   
vijolica2
Punce tudi mene malo mika tale nakup preko nete. A mi lahko daste kakšen link, katere ste kupovale vozičke?
hvala

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2011 22:54:53   
pasijonka
IZVIRNO SPOROČILO: Bacek

za stolček Stokke se pa splača malo po Bolhi pogledat, saj jih veliko prodajajo popolnoma novih. Jaz sem ga dobila za 90 EUR, še original zapakiranega, z varovalom. Glede na to, da smo rabili za na 3 konce kupovat, se je res splačalo. Mislim da je v BC okol 200 EUR.

Naročila sem voziček, ne stolček.user posted image

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2011 8:35:40   
vijolica2
Pasijonka a mi lahko porsim posreduješ kakšen link?hvala

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2011 11:41:57   
Bacek
Jaz sem naročala voziček Hartan iz Nemčije, na teli strani http://www.babyland-online.com/

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2011 7:17:28   
Tutan
user posted image user posted image Še en fan naročanja iz tujine. Stran gre pa pod bookmarkse, definitivno bo v prihodnosti prav prišlauser posted image !

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?