Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 20.4.2011 22:45:09
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajkica Bi samo rada delila izkušnjo. Dolgo sem tuhtala in iskala vse možnosti, kako bi najceneje prišla do avtosedeža romer evolva 1-2-3. Po dolgem iskanju sem naletela na stran izanglije.com. Preko njih lahko naročiš sedež iz bilokatere angleške spletne trgovine, tudi če ne dostavljajo k nam. Našla sem najcenejši sedež http://www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itemprcd/Britax-Evolva-123-sp za 85 funtov in skupaj s poštnino sem plačala 145 eurov. Imaš dve možnosti, da naročiš sam oni ti pa samo dostavijo, ali pa naročijo oni namesto tebe. Ker sem izbrala prvo možnost sem plačala 10 eurov več, če bi naročila sama bi plačala le 135 eurov. Glede na cene v BC sem prihranila 100 eurov. Mogoče še kateri pride prav. Čas je že da pokažemo našim trgovcem zobe Se čisto strinjam z zadnjim stavkom
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 20.4.2011 22:54:02
|
|
|
|
sagos
|
Tudi pri nas smo pristaši naročanja preko interneta, ker naši prodajalci res pretiravajo z navijanjem cen. Mi si pa ogledujemo avtosedež Britax (Römer) First class plus, ki ga v Baby Centru dobiš za 250€, na ebayu sem ga pa našla že za 160€ s poštnino vred. Tako smo kupili tudi voziček, ki je bil iz Nemčije dostavljen v enem tednu, medtem ko pa nekateri, ki kupijo v slovenskih trgovinah, čakajo tudi po mesec ali celo dva, s tem da je bil tudi očitno cenejši. Jaz v te trgovine ne stopim več, ker imam vedno občutek, da me hočejo nategnit na vsakem koraku.
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 21.4.2011 9:25:50
|
|
|
|
pajkica
|
Tudi pri nas smo naročili voziček iz Nemčije. Pa se mi vsi čudijo kako se upam naročiti iz tujine, ampak v tem res ne vidim problema. Vsi takoj letijo v BC ko kaj rabijo, jaz pa na internet raziskovat kje dobim kaj ceneje Na hitro sem poiskala za sedež sagos, tukaj ga dobiš še malenkost ceneje http://www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itemprcd/Britax-First-Class-Plus-so Je pa res, da ne moreš izbirati barve, je pa res da je meni pri teh stvareh barva na zadnjem mestu, nekomu je pa pač tudi barva pomembna.
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 21.4.2011 10:24:27
|
|
|
|
sagos
|
O super, hvala za link!!! No, to je pa super cena za tak super sedežek. Za barvo pa itak ni panike, se da še kakšno prevlekico čez pa je. Internet nakupi so zakon imam s tem boljše izkušnje, kot pa z nakupovanjem po trgovinah. Kdaj se lahko malo zafrkneš ampak dandanes je vse tako zaščiteno, da imajo vsi možnost vrnitve nakupljenega blaga. Za plačilo pa je paypal super pogruntavščina. Pa prijetno nakupovanje želim še naprej!
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 21.4.2011 12:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem pa evolvo 123 naročila tule: http://www.pramworld.co.uk/ Dobili smo jo v enem tednu in zanjo skupaj s poštnino vred dali 150€
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 22.4.2011 7:10:23
|
|
|
|
jakipaki83
|
Isto kot Otika. Na pramworldu smo nabavili evolvo. Dostava v 1 tednu, cena precej cenejša kot v BC!
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 12.7.2011 11:06:48
|
|
|
|
Bacek
|
Pozdravljeni, sama tudi že dolgo naročam iz tujine (aparate za stanovanje, voziček za otroka), sedaj pa sem iskala avtosedeže. In potem najdem tole variantoizAnglije. Namreč trgovina, kjer je kupovala tudi Pajkica, ne dostavlja v SLO. In ker bomo naročili 2 avtosedeža je prihranek OGROMEN! Če računam na cene iz BC (se da dobit pri nas tudi cenej), nas sedeža prideta 300 EUR ceneje! Če v to vštejem še poštnino (računam znesek do 100 EUR) je še vedno lep znesek prihranka. ITak sem alergična na slovenske trgovce, saj imajo tako maržo da te kap.
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 12.7.2011 13:32:26
|
|
|
|
pasijonka
|
Tudi sama sem večino robe za našo bebo naročila prek neta iz tujine (večinoma UK, nekaj Nemčija). Vse od plenic, oblekic, pripomočkov, avtosedeža z isofix bazo, vozička itd. S poštarjem in enim dostavljalcem smo bili na koncu že na ti, toliko paketov je nekaj časa prihajalo k nam Stokkeja sem npr. dobila 30% ceneje kot pri nas! Sem šla najprej v BC vprašat, če bi se dalo kaj zmenit, glede na to, da sva morala nabaviti vse od A do Ž, saj nisva nič "poverbala", pa niso bili niti malo fleksibilni. Pa sva svoj denar (in to precej njega) nesla drugam - za boljšo storitev. Skratka, BC je za nujne nakupe potrošne robe, pa še to ne vse. Upam, da bo tole kdo prebral in se malo zamislil.
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 12.7.2011 14:12:28
|
|
|
|
Bacek
|
za stolček Stokke se pa splača malo po Bolhi pogledat, saj jih veliko prodajajo popolnoma novih. Jaz sem ga dobila za 90 EUR, še original zapakiranega, z varovalom. Glede na to, da smo rabili za na 3 konce kupovat, se je res splačalo. Mislim da je v BC okol 200 EUR.
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 12.7.2011 16:38:18
|
|
|
|
vijolica2
|
Punce tudi mene malo mika tale nakup preko nete. A mi lahko daste kakšen link, katere ste kupovale vozičke? hvala
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 12.7.2011 22:54:53
|
|
|
|
pasijonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bacek za stolček Stokke se pa splača malo po Bolhi pogledat, saj jih veliko prodajajo popolnoma novih. Jaz sem ga dobila za 90 EUR, še original zapakiranega, z varovalom. Glede na to, da smo rabili za na 3 konce kupovat, se je res splačalo. Mislim da je v BC okol 200 EUR. Naročila sem voziček, ne stolček.
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 13.7.2011 8:35:40
|
|
|
|
vijolica2
|
Pasijonka a mi lahko porsim posreduješ kakšen link?hvala
|
|
|
|
RE: Kako najceneje naročiti avtosedež iz Anglije 13.7.2011 11:41:57
|
|
|
|
Bacek
|
Jaz sem naročala voziček Hartan iz Nemčije, na teli strani http://www.babyland-online.com/
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?