|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavi izcedek po ET
19.4.2011 19:29:25   
bojka
Pozdravljene. Mogoče je ta tema že bila obdelana ampak nisem nikjer nič našla. Danes je 13 dan po ET in se mi je pojavil rjavi izcedek in malo me špika v trebuhu. Pa saj me je malo tudi na začetku po ET. Čez dva dni naj bi šla dati kri da ugotovijo ali je nosečnost ali ne. Mislite da je ta rjavi izcedek slabo znamenje? Ali je še vseeno možnost da sem noseča? Če je imela katerakoli takšne težave mi prosim napišite. Naj se je dobro končalo ali pa ne.

< Sporočilo je popravil bojka -- 19.4.2011 19:30:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavi izcedek po ET
19.4.2011 20:49:34   
Anonimen
Mogoče vgnezditvena krvavitev? Al je za to že prepozno?

(odgovor članu bojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2011 7:34:59   
Anonimen
Če želiš lahko narediš test tudi doma, še pred krvnim testom.

Lahko da bo pozitivno, lahko negativno, lahko se je eden zarodek poslovil, drugi je ostal..... vse je možno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2011 18:41:09   
bojka
Ja so mi vstavili samo 1 celico. Pa danes že vem kaj je ... ker se je pojavila krvavitev user posted image  user posted image  user posted image
Jutri grem vseeno v MB na test in potem se naročit v novi boj. Hvala obema za mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2011 7:37:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2011 9:38:49   
moni3
Lepo pozdravljene!tudi meni se je 13 dan pojavil izcedek,sicer res zelo šibak pa vendarle.Ali utrogestan kaj vpliva na menstruacijo?Imam 2 zarodka.Kako veš če eden gre ,eden pa ostane.Prosim za odgovore,če katera kaj bolj ve.Zame je vse to novo tako da sem precej izgubljena.Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2011 10:34:13   
Anonimen
Meni je v 3 postopkih zaviral M, v zadnjem pa ne. Kar se tiče enega ali dveh zarodkov, pa ne moreš vedeti kako je. Lahko imaš krvav izcedek, ampak se bosta oba obdržala, lahko nimaš nobenega izcedka, pa se bo obdržal samo eden.. čisto odvisno.

(odgovor članu moni3)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2011 19:36:18   
Taddy78
Meni se je rjav izcedek pojavil 7dan po ET, trajal 2 dni, sedaj pa sem v 6.tednu  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?