Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izgubila otroško jaknico 17.4.2011 16:24:38
|
|
|
|
NADA79
|
Ej punce, jst sem tok žalostna, da bom počla.Jezna pa še bolj....na sebe!!!!!!! Sem šla v petek v City Center v Celju in iz vozička zgubila jaknco našega malega škrata.Sej ni bla bogve kaj ampak zame je imela sentimentalno vrednost.In to še ni bilo vse...v rokavček sem še vtaknila še kapico.Sem se mogla malo izpihat.Aja, pa da povem še to...preklicala sem vse trgovine v katerih sem bila,pa je niso našli,če verjameš.Če katera ve za koga, da je našel jaknco otroško št.68, karirasto sive barve z modrimi črtami H & M in pa v rokavčku je bila kapica Dolly bombažna, št.45 črtaste bele, modre in rdeče barve, bi vam bila zelo hvaležna, če bi me kontaktirali.Dam tudi denarno nagrado,da jo le dobim nazaj.Res sem žalostna....
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.4.2011 23:55:00 >
|
|
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 17:02:55
|
|
|
|
Najaa
|
Si šla na informacije vprašat, če so kaj našli?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2011 19:57:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 20:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam pa vse vrnejo, očitno nosimo preslabe obleke . Zadnjič smo po celi trgovini (Mueller na tri štuke, se mi zdi), iskali zimski komplet, kape in šala - nazadnje ga je nekdo dal na okensko polico na pločniku (brez svoje številke). Bil je še skoraj nov, in bilo bi mi ga škoda. Kaj pa vem, lepa gesta pomeni več kot 15€ za novega.
|
|
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 20:30:36
|
|
|
|
Najaa
|
Ne vem, sej obstaja vse sorte ljudi, sam jaz otroku ne bi mogla ukrast oblačila. Ko sem kdaj kaj našla, sem nesla na info točko ali pustila kje na vidnem mestu.
|
|
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 21:13:34
|
|
|
|
hermy1
|
Nada79, jest te čist zastopim !! Sem tud prejšnji teden jokala, ker sem izgubla klobuček od tamale ! Pa ni šlo za drugo, kot, da ji je bil res super, ker ji v njem sonček ni motil učk in še na glavi ga je pustila. Pa sem ga tud iskala, pa ne duha in sluha o njem, ! Kaj čemo, tko je to zdaj!
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 21:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne vem, sej obstaja vse sorte ljudi, sam jaz otroku ne bi mogla ukrast oblačila. Ko sem kdaj kaj našla, sem nesla na info točko ali pustila kje na vidnem mestu. Mah ja, kot bi bile obleke iz čistega zlata .
|
|
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 21:53:37
|
|
|
|
NADA79
|
Ja, tudi na info sem bla, pa so samo odkimavali z glavo.Mislim,da ne bom nikoli prebolela .Bom jutri še enkrat poskusila,ampak če do sedaj niso našli...
|
|
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 21:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NADA79 Mislim,da ne bom nikoli prebolela . Pretiravat pa tudi ni treba, no. Očitno je jakna naredila svoje, če je pustila toliko sentimentov.
|
|
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 17.4.2011 22:19:09
|
|
|
|
ronja
|
Midva sva enkrat cel ZOO obredla, da bi našla še en copatek z vzorčkom kravice, ki je imel tudi sentimentalno vrednost (skupaj s svojim parom, seveda;). No, ga ni bilo nikjer - nama nič jasno - sigurno ne bi nihče ukradel enega copatka (drugega sva še vedno imela) in potem sva se zadovoljila, da bo pač sentimente nosil samo en copatek. No, čez kak mesec sem ga pa našla v strehi vozička - nekako se je zamotal spodaj in ga nismo našli, čeprav smo voziček precej pregledali. Vem, da se jaknica ne more takole skrit, ampak vseeno upam, da jo dobiš nazaj. Sicer si pa jaz v takih primerih rečem, da je važno to, da je tisti, ki se ga spomini tičejo, še živ in zdrav, kos obleke bomo že preboleli, čeprav je seveda žalostno.
|
|
RE: ŽALOSTNA!!!! 19.4.2011 21:07:46
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: NADA79 Mislim,da ne bom nikoli prebolela . Pretiravat pa tudi ni treba, no. Tud jaz mislim, da je še kaj hujšega v življenju, ja. No, mogoče se bo pa našla, kaj veš.
|
| Stran: [1] |
Družinski zakonikPaštetkaKako boste glasovali?
Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil.
Hvalaza (
57%)
proti (
29%)
me ne zanima (
14%)
Število vseh glasov: 133Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!