|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubila otroško jaknico
17.4.2011 16:24:38   
NADA79
Ej punce, jst sem tok žalostna, da bom počla.Jezna pa še bolj....na sebe!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem šla v petek v City Center v Celju in iz vozička zgubila jaknco našega malega škrata.Sej ni bla bogve kaj ampak zame je imela sentimentalno vrednost.In to še ni bilo vse...v rokavček sem še vtaknila še kapico.Sem se mogla malo izpihat.Aja, pa da povem še to...preklicala sem vse trgovine v katerih sem bila,pa je niso našli,če verjameš.Če katera ve za koga, da je našel jaknco otroško št.68, karirasto sive barve z modrimi črtami H & M in pa v rokavčku je bila kapica Dolly bombažna, št.45 črtaste bele, modre in rdeče barve, bi vam bila zelo hvaležna, če bi me kontaktirali.Dam tudi denarno nagrado,da jo le dobim nazaj.Res sem žalostna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.4.2011 23:55:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŽALOSTNA!!!!
17.4.2011 17:02:55   
Najaa
Si šla na informacije vprašat, če so kaj našli?

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
17.4.2011 19:57:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2011 20:11:48   
Anonimen
Nam pa vse vrnejo, očitno nosimo preslabe obleke user posted image .

Zadnjič smo po celi trgovini (Mueller na tri štuke, se mi zdi), iskali zimski komplet, kape in šala - nazadnje ga je nekdo dal na okensko polico na pločniku (brez svoje številke). Bil je še skoraj nov, in bilo bi mi ga škoda. Kaj pa vem, lepa gesta pomeni več kot 15€ za novega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2011 20:30:36   
Najaa
Ne vem, sej obstaja vse sorte ljudi, sam jaz otroku ne bi mogla ukrast oblačila. Ko sem kdaj kaj našla, sem nesla na info točko ali pustila kje na vidnem mestu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2011 21:13:34   
hermy1
Nada79, jest te čist zastopim user posted image !! Sem tud prejšnji teden jokala, ker sem izgubla klobuček od tamale user posted image ! Pa ni šlo za drugo, kot, da ji je bil res super, ker ji v njem sonček ni motil učk in še na glavi ga je pustila. Pa sem ga tud iskala, pa ne duha in sluha o njem,user posted image ! Kaj čemo, tko je to zdaj!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2011 21:16:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne vem, sej obstaja vse sorte ljudi, sam jaz otroku ne bi mogla ukrast oblačila. Ko sem kdaj kaj našla, sem nesla na info točko ali pustila kje na vidnem mestu. 

Mah ja, kot bi bile obleke iz čistega zlata user posted image .

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2011 21:53:37   
NADA79
Ja, tudi na info sem bla, pa so samo odkimavali z glavo.Mislim,da ne bom nikoli prebolela user posted image user posted image user posted image user posted image .Bom jutri še enkrat poskusila,ampak če do sedaj niso našli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2011 21:57:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NADA79

Mislim,da ne bom nikoli prebolela user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pretiravat pa tudi ni treba, no. Očitno je jakna naredila svoje, če je pustila toliko sentimentov.

(odgovor članu NADA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2011 22:19:09   
ronja
Midva sva enkrat cel ZOO obredla, da bi našla še en copatek z vzorčkom kravice, ki je imel tudi sentimentalno vrednost (skupaj s svojim parom, seveda;). No, ga ni bilo nikjer - nama nič jasno - sigurno ne bi nihče ukradel enega copatka (drugega sva še vedno imela) in potem sva se zadovoljila, da bo pač sentimente nosil samo en copatek. No, čez kak mesec sem ga pa našla v strehi vozička - nekako se je zamotal spodaj in ga nismo našli, čeprav smo voziček precej pregledali. Vem, da se jaknica ne more takole skrit, ampak vseeno upam, da jo dobiš nazaj.
Sicer si pa jaz v takih primerih rečem, da je važno to, da je tisti, ki se ga spomini tičejo, še živ in zdrav, kos obleke bomo že preboleli, čeprav je seveda žalostno.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2011 21:07:46   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: NADA79

Mislim,da ne bom nikoli prebolela user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pretiravat pa tudi ni treba, no.

Tud jaz mislim, da je še kaj hujšega v življenju, ja. No, mogoče se bo pa našla, kaj veš.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2011 21:12:48   
Oceania
Jaz sem pred pol leta zgubila uro. In sem se hitro potolažila z razlago, da je pri meni svoj namen opravila. Stvari so le stvari.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Družinski zakonik
Paštetka

Kako boste glasovali? Če kdo želi, lahko napiše tudi zakaj, se je tako odločil. Hvala

za (57%)

proti (29%)

me ne zanima (14%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!