|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umiritev ploda
16.4.2011 19:46:23   
Anonimen
kateri je tisti teden,ko ste otrocka zacele slabse cutiti?noseca sem 32.tednov in veckrat na dan cutim le rahhlo otrocka,kot da bi se me samo dotaknil!je to se prezgodaj,sicer pa ima ze okrog 1,9,trebuha pa nimam ravno prav velikega?je to razlog,da nima vec prostora,da bi na veliko brcal?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umiritev ploda
16.4.2011 19:51:58   
Anonimen
ne paničari. Ni treba da otrok na veliko brca!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2011 20:53:13   
miska333
če te ful skrbi, pokliči jutri ginekologa. Brez veze, da se sekiraš. ZA tolažbo: naša mala je tudi ful malo brcala pa je bilo vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2011 20:57:50   
m_o_i
takoj h ginekologinji!
sicer je res, da se dete proti koncu umiri, ampak vcasih so tudi drugi razlogi. pri meni je bila to zahiranost in ceprav je bil skoz celo nosecnost len in ni kaj dosti brcal, sem vseeno sla do G.
razplet: urgentni CR dva tedna pred rokom in komentar porodnicarja, da bi "se dan kasneje nosecnost drugace koncala"

srecnouser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2011 22:16:40   
Najaa
Joj če sprašuješ na forumu, si lahko na koncu prestrašena do konca. Tudi moja izkušnja z umiritvijo plodu je zelo slaba tako da jaz bi se šla takoj pokazat. 

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2011 11:22:30   
Taddy78
Ravno včeraj sem gledala eno oddajo o nedonošenčkih in otročkih rojenih z raznimi boleznimi.
Ne pišem tega, da bi delala kako paniko, ampak je zdravnik v oddaji  rekel, da umiritev ploda rado pomeni napako na možganih.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2011 11:25:48   
Anonimen
taddy v 99% pri vsaki nosečnosti pride obodbje ko se otrok umiri in to čisto vsak otrok. To je čisto normalno. Pomembno je da se otroka čuti

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2011 12:21:55   
UOBERC
moj možek je bil 14 dni nazaj v šoli za može pa so jim rekli, da ni več tako, da se plodek kmalu pred porodom umiri! Rekel je da mora skoz migati! Res pa je da nima več prostora, zato se čuti samo še bolj njegovo prerivanje! Za sigurnost raje pokliči G, da boš bolj pomirjena! Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2011 13:37:17   
Taddy78
Anonimna potem pa je moj otrok in še veliko drugih nekaj posebnega, da so konkretno migali vse do poroda in še med njim. Je velika razlika med tem, kako se otrok umiri. Če so gibi naenkrat slabši in manj intenzivni, to ne more vedno pomenit, da se je otrok samo umiril. In kot je napisala uoberc, se otroka proti koncu kvečjemu bolj čuti kot manj.
Če že v 32. tednu, torej 2 meseca pred PDPjem tako slabo čuti otroka, ne vem če je ravno fer da rečemo eh umiril se je, ne sekiraj se.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2011 11:41:38   
_sanja_*
Se strinjam. Pri meni se nista ne prvi, ne drugi nikoli umirila. Aktivna do konca (rojena: prvi 38t6d, drugi točno 40t).

Jaz bi se šla pokazat, če je velika razlika med gibi prej in sedaj; za kak gib manj ne, ampak če ga pa precej manj čutiš in še celo več dni, pa takoj.

Baje, da se vsak umiri ja... To pravijo, ampak moja dva se nista.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2011 12:31:40   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

tisti, ki pravi, da se umiri, kvasi neumnosti. spremeni se samo NAČIN gibanja. na koncu se otrok bolj preteguje in razteguje, kar trenutno pri sebi opažam. ni več sunkovitih, nenadnih gibov, ampak se res preteguje. zato se včasih zdi, da je manj gibov.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2011 16:30:37   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

tisti, ki pravi, da se umiri, kvasi neumnosti. spremeni se samo NAČIN gibanja. na koncu se otrok bolj preteguje in razteguje, kar trenutno pri sebi opažam. ni več sunkovitih, nenadnih gibov, ampak se res preteguje. zato se včasih zdi, da je manj gibov.

Se vidi, da je že dolgo kaj sem bila prvič noseča...bolje kot je butr3fly opisala, skorajda ne moreš. Jaz že v začetku, ko so vse pisale o čutenju otroka kot plahutanje metuljčkov imela vse prej kot to. Mali je dobesedno brcal že od začetka, oz. od 17.tedna, ko smo se prvič začutili. Sicer se ne spomnim od kdaj naprej se je začelo to pretegovanje, je pa sin imel konkretno kilažo, jaz trebuh za dvojčka in če bi se otroci umirili zato, ker imajo premalo prostora, bi moj že hitro postal manj gibčen.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?