|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec v Kranju - vpis med letom
15.4.2011 9:43:54   
Ana009
Zivjo,

zanima me, ce se da vpisat v vrtec med letom.. in pa ali se ne vpisuje enkrat sedaj v vrtec.. cisto redno..
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec v Kranju - vpis med letom
15.4.2011 9:44:49   
benika
Vpisi v KR vrtce so bili marca. In med letom je nemogoče dobit prostor, saj bo še v začetku leta kr nekaj otrok ostalo brez vrtca.

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2011 11:15:55   
Lunca1
Mi smo tamalega vpisali sredi leta in sicer decembra. Če imaš srečo, da je ravno prostor, se da. Samo ne dobiš pa ravno v izbranem vrtcu. mi smo ga naslednje leto prepisali v vrtec, v katerem je bila že tavelika.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2011 11:55:45   
Ana009

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mi smo tamalega vpisali sredi leta in sicer decembra. Če imaš srečo, da je ravno prostor, se da. Samo ne dobiš pa ravno v izbranem vrtcu. mi smo ga naslednje leto prepisali v vrtec, v katerem je bila že tavelika.

Naceloma imamo avto in nismo tolk obremenjeni, da mora bit ravno na nasem najbljizjem.. no, ravno na Planino ga ne bi dala. Bom se enkrat tja stopila na upravo in povprasala..

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2011 12:25:26   
ksenija12
Vpišeš lahko v vrtec kadarkoli - edino vprašanje je, ali je v tvoji starostni skupini prostor. Po mojih izkušnjah, je za drugo starostno obdobje skoraj povsod prostor, za prvo pa res moraš imet srečo..ne rabiš hodit osebno tja, pokliči po telefonu (pomočnica ravnateljice), pa jih vprašaj. Po navadi ti že lahko na hitro pove..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2011 13:05:06   
SMT3
Za lani vem,da so bili recimo še 3 mesta frej v vrtcu pri OŠ Simon Jenko.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2011 16:13:40   
tintin
no ja, v bistvu so vrtci na planini prav fajn, če verjameš al pa ne...tako iz vidika kakovosti samih stavb (ok vrtca na golniku in trsteniku sta novejša, medtem ko čira čara razpada, janina pa tudi nima nevemkoliko oddelkov), tudi vzgojiteljice so ok. Česa se pa bojiš na Planini? 

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2011 9:12:10   
nosecka26
naš je tud na planini v vrtcu pa smo drugače iz obrobja mesta, pa mu nič ne fali-vrtcu mislim-čisto fino se imajo otroci, vzgojiteljice so super, tko da jst sem bila tudi mal skeptična, ker ponavadi ima planina slabšalen prizvok sploh pri nas ki smo iz vasi, ampak morem rečt da sem zadovoljna. Drugače pa vpis med letom skorajda ni mogoč...na žalost sploh v jasli ne, baje jih bo tudi jeseni pred vrati ostalo kar ogromno-info. iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?