|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   druga nosečnost in trebuh?
13.4.2011 21:15:11   
nokiamb
tiste ki ste bile v drugo noseče, ali ste tudi imele že takoj tako velik trebuh?
no kolikor vem je user posted image  v drugem mesecu velik le nekaj mm,
in mi ni jasno kako že imam tak trebuh? takega sem imela v prvi nosečnosti nekje v 5 mesecu!
sem napihnjena?  ali res tako hitro raste trebuh?
drug teden imam šele 1. pregled in me malo skrbi?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: druga nosečnost in trebuh?
13.4.2011 21:19:34   
ZmajTolovaj
Ma, jaz ti težko rečem, ker se mi oakrat pred 5. mesecem skoraj ni poznalo oz. sem bila sam videt, ko da sem se zredila. Poznam pa eno, ki je imela že drugi mesec mal zaobljen trebušček, je pa res FUL suha drugač.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu nokiamb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   druga nosečnost in trebuh?
13.4.2011 22:25:45   
biba83
Ja. Točno tak je blo kot pišeš. Pri prvi nosečnosti se mi je začelo poznat šele pri enih 5.mesecih. Zdaj pa takoj- ampak to samo zaradi napihnjenosti, pa tudi zato, ker se je moja druga nosečnost začela že, ko je bil naš prvi naraščaj star 9.mesecev (in se moje trebušne mišice še niso povrnile čisto v prvotno obliko).  user posted image  
No je pa razlika občutna. V prvi nosečnosti sem se zredila celih 12kg, zdaj v drugi pa samo 5,5kg. user posted image Čeprav me je bil sam trebuh, je po porodu zelo hitro zginil, kar pa po prvi noseečnosti ni in ni...kljub telovadbi za kar pa zdaj sploh nimam cajta (predvsem zaradi našega skoraj 2- letnega navihanca in tudi zaradi male skoraj 5- mesečne pupe, ki je že zdaj kot živo srebro). user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2011 23:36:54   
ribica.
mislim, da je to kar pogosto. Tudi pri meni je bilo tako. Nasploh je prva nosečnost čist razred zase.

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2011 7:19:22   
butt3rfly
tak je tud z mano zdej. pri 6ih al 7ih tednih sm morala nositi že nosečniške hlače, tak sm bla napihnjena. nasploh pa trebuh v 2. nosečnosti dost bolj hit raste. pri 26ih tednih sm bla v bolnici in med. sestra kar verjeti ni mogla, da imam že tak trebuh. je rekla, da bi mi prisodla vsaj kakšn 33. al pa 34. tedenuser posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2011 9:17:01   
pomar*ANČA*
pri prvi nosečnosti svojih hlač nisem oblekla pri 3m, zdaj pri drugi sem pa že v 2m popoldan vlekla nase nosečniške hlače. tudi trebuh je zelo velik in me vsi sprešujejo, če se niso zmotili za kakšna dva meseca.

tam do 3m je samo napihnjenost, itak so težave z prebavo, vodo v telesu.... potem se pa mora že malce poznati š****user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2011 11:09:45   
happymummy
pri meni pa je bilo ravno obratno. v prvi nosečnosti sem i je trebušček poznal že pri treh mesecih, zdaj v drugi nosečnocti pak omaj pri 5 mesecih. je pa zato tko bolj od polovice 5m pa do zdaj (8m) hitr zrastu. in sem i zdi,daje vsak dan večji. čeprav za 8m je še vedno majhen in je tudi manjši kot jeb il v prvi nosečnosti. jaz mislim,das e nimaš kaj dosti za sekirat. vsaka  nosečnost je razred zase,posebna in v vsaki je nekaj drugače. pomembno je,da si ti zdrava in da je dojenček v redu. kakšen pa je trebuh pa res ni važno. boš že po nosečnosti skrbela za trebuh,da bo tak kot mora biti. user posted image zdaj pa uživaj. 

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2011 17:15:14   
aprilčica07
Meni se je drugič dosti prej poznal trebušček. V 6 mesecu sem bla pa tak, kot sem šla v prvo rodit. Res sem bla široka user posted image user posted image Ampak je kmalu vse šlo na svoje mesto, trebuh je bil pa res ogromen, pa še majhna sem user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu happymummy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2011 8:44:58   
majči22
Ja tudi pri meni je v drugi nosečnosti trebuh zelo večji. Kot so pisale že ostale se tudi meni v 1user posted image trebuh ni poznal do 5 meseca, sedaj pa lahko bi rekli takoj.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2011 8:48:52   
jutranja rosa
Tudi pri meni je isto. V drugi nosečnosti že od 1,5 meseca nosim nosečniške hlače in trebuh imam v začetku 4. meseca kot sem ga imela v prvi pri 6 mesecih. Važno je, da nosečnost poteka čim lepše, brez stresa in da pridejo zdravi dojenčki na ta svet, a ne :). Sem želela trebušček skrivati do NS pa so vsi že prej ugotovili :).

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2011 8:46:49   
Nina 30
pri meni je šlo v drugi nosečnosti vse zelo hitro,trebuh se mi je poznal ful hitro tak ,da sem v 7 tednu že nosla hlače nosečniške,pa brce so bile hitrejše kot v prvi,skratka meni je šlo vse bolj hitro-in zdaj je že mesece moj sonček star-mine prehitro
user posted image

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2011 15:59:50   
nana13
Ejla drage dame!

Rabim kakšno vzpodbudno besedo od vas. Namreč pred dobrimi 6-imi meseci se nam je rodil Enej. Je zdrav fantek, vedno nasmejan...
Pred tremi dnevi pa sem šla na kontrolo h gin. zaradi posega ki sm ga mela pred dobrim mesecem dni, pod narkozo in ona mi pove, da sem, poleg tega da se vse lepo celi, noseča dobre 4 mesece.
Jaz se s tem kar ne morem sprijaznit. Ni bilo planirano tako kmalu, komaj čez leto ali dve. Saj sem tudi sama naivna, k sm ji verjela, ko je rekla da med polnim dojenjem sem zaščitena.
Zdej se spopadam z razno raznimi vprašanje kot so, kako mi bo zneslo dva tako majhna met, moža namreč večinoma ni, ker dela,... popadkov me je strah..., strah me je da bom mela mlajšega manj rada kot Eneja, ker se z njim še ne čutim povezana,... itd.
Sej nism mogla niti jokat te dni, jokam zdaj ko vam pišem za kak nasvet...  Vse to mi vzbuja slabo vest!  Sm nesrečna, pa mordi sploh ne bi smela bit, saj ni tisto malo bitje nič krivo.  Ne vem kako naj se potolažim, ga sprejmem in se sprijaznim, da tako pač je in bo.

Hvala vsem v naprej za spodbudo in kakšen pameten nasvet!
lp, Nana

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.5.2011 22:23:05   
jutranja rosa
Ko se bo rodil drugi dojenček ga boš takoj vzljubila kot prvega, saj se ljubezen množi in ne deli. Uživaj v nosečnosti in se veseli zlatega bitjeca, ki raste v tebi. Vse bo dobro. Zame je najlepše na svetu biti mamica, pa tudi nimam nobene pomoči od starih staršev, partner pa tudi veliko dela. Je včasih zelo težko, se strinjam. A ženske smo močne in trpežne.

Božaj trebušček!!!!

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2011 17:04:08   
ares1
tudi jaz sem neplanirano noseča saj pričakujem  tretjega otroka in se tudi ne čutim tako povezana kot pri prvih dveh. Malo šok, malo gneča okoli starejših otrok, strah, hormoni...
pa mislim da bo vsak dan bolje. Ja ljubezen se res množi. Seveda pa ga bomo imeli vsi radi
nana13 saj bova zmogliuser posted image

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?