scarlett_
|
Rada bi vas prosila za nasvete in mnenja, saj sama ne najdem rešitve. V kuhinji imam namreč nepridiprave in sicer nimam pojma kaj je to, podobno je nekakšnim miniaturnim črvom, spominjajo me tudi na bube od kuhinjskih moljev, ampak to vseeno ni to. Prvič sem jih imela lani poleti, pa sva jih odpravila z različnimi tistimi za špricat, zdaj pa so spet.. Nikoli ne grejo v nobeno hrano, prav nikamor, skrivajo pa se bolj v temi, npr. pod mikrovalovko in podobno tehniko, pa pod tepihom na tleh.. Meni je to grozno, imam res zelo čisto stanovanje in mi ni jasno od kje, prav sanjam jih že ponoči! Groza me je tudi obiskov, da jih kdo vidi, haloooo, saj še kozarca vode ne bo nobeden spil od mene! Jasno mi je, da je takšen čas, da marsikaj lahko prinesemo že z zelenjavo iz trgovine, ampak meni ni jasno kaj je to.. sva prišla z možem celo do tega, da pridejo iz lesa? Sva namreč v najemu in je kuhinja kar stara, omarica pa je spodaj malo strohnela - a je možno, da so kakšni lesni črvi? Lahko to pride samo skozi okno notri? Če ima katera izkušnje bi lepo prosila za nasvet, vsaj če jim lahko kaj nastavim, ker ne bi rada s tisto kemijo skozi špricala.. Hvala!
|