Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dr. Mili Lomšek , Domžale 13.4.2011 9:33:01
|
|
|
|
dostmam
|
Pozdravljene nosečke! Upam, da se počutite vredu, da nosečnost poteka vredu, da nimate pretiranjih bolečin itd.... Uglavnem, v prvi nosečnosti sem hodila v Kranj k Dr.Savi Rant Hafner.....sicer naceloma vredu ginekologinja, priznana itd... sem bila kar zadovoljna z njo...z osebjem v Kranjski porodninici pa niti najmanj.... Sedaj ko sem se prepisala v Domžale k Dr. Mili Lošek, lahko rečem da sem prezadovoljna. Osebje je krasno, brez kompliciranja, dodatnih nepotrebnih vprašaj vse naredijo korektno....Dr. Mili Lomšek pa nežna, prijazna, vse pove kar te zanima, pove še več kar si sploh vprašal.... pove za vse preiskave kar jih obstaja v nosečnosti, kaj je plačniško kaj ni....uglavnem ginekologinja je super. Ima katera mogoče slabe iskušnje z njo? Lp
|
|
|
|
RE: Dr. Mili Lomšek , Domžale 13.4.2011 13:24:16
|
|
|
|
nosek5
|
Samo najboljše o njej, res je super ženska in zdravnica. Kapo dol :)))
|
|
|
|
RE: Dr. Mili Lomšek , Domžale 14.4.2011 8:38:42
|
|
|
|
jera3
|
Tudi sama imam samo dobre izkušnje z njo. Res je super!
|
|
|
|
RE: Dr. Mili Lomšek , Domžale 30.4.2011 19:03:27
|
|
|
|
~Minnie~
|
Tudi jaz jo lahko samo prehvalim , res je kot si napisala - ful prijazna in tak pomirjujoč, nežen glas ima! Če kaj vprašaš si vzame čas in na široko odgovori. Superca je!!
|
|
|
|
RE: Dr. Mili Lomšek , Domžale 7.6.2011 8:34:46
|
|
|
|
Lymona
|
LP Mogoče katera ve kje na katerem naslovu jo lahko najdem? Hvala Lymona
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?