|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   solarij
12.4.2011 21:30:34   
blaža
Kaj ve kdo kolko stane v Dei v Sežani minuta solarija? Pa še zanima me, kolko ur je potrebnih, da iz jogurta rataš malo bolj prijetne barve za oko?user posted image

No, da ne bo kdo mislil, da delam reklamo, lahko samo napišete okvirno kolko stane minuta kjerkoli pa kolko cajta bi rabla, da se malo ofarbam.user posted image

Hvala user posted image

P.s. ne mi o škodljivosti, pa bla bla.user posted image Ker jaz pa tako belo barvo vedno sevam,... da je tudi že škodljivo na pogled.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: solarij
12.4.2011 22:02:06   
*miska.mcc*
če ti kaj pomaga:

http://www.sloveniaholidays.com/wellness-dea?inquiry=1

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2011 22:03:18   
blaža
hvala miška, da si se javla, ma ja to sem tudi jaz našla, mi ne pomaga dosti. No ma če ne jih pokličem jutri po tel, pa vprašam, bo še najboljše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2011 21:25:34   
ona
Zakaj pa ne greš v salon Mitja,kjer ima dokaj ugodno ceno solarija,pa tam imaš možnost it v stoječega in ležečega.Jaz ti vsekakor priporočam stoječega,ker je bolj "hiter"user posted image
Jaz ne bi toliko gledala na to koliko stane minuta,ampak bolj,da je kvaliteten solarij,ker Mitja ima nove in kvalitetne....kaj ti pomaga par centov manj,pa da te nič ne prime user posted image
V temu stoječemu začneš z cca 3 minutami,če si čisto bela,hodiš tja 2 x na teden in stopnjuješ minute,npr. vsakič eno minuto več ali pa tudi ne,odvisno kakšna boš po prvem sončenju.
Z raznimi kremami se ti ni terba mazat,greš v bistvu normalna notri...
To je zaenkrat en tak nasvet na hitro,če pa imaš še kakšno vprašanje pa vprašajuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2011 14:11:51   
jar

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

P.s. ne mi o škodljivosti, pa bla bla.user posted image Ker jaz pa tako belo barvo vedno sevam,... da je tudi že škodljivo na pogled.

nisi bila še nikoli v solariji? če si res tako bela, ti tudi solarij ne bo kaj dosti pomagal ali pa boš morala it zelo velikokrat. sem svetlopolta in tudi po 10 obiskih solarija nisem bila nič boljša. škoda časa in denarja, da o zdravju ne govorim.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2011 14:38:15   
blaža
Ma ja bela sem precej, lani nismo bli kej dosti na plaži in soncu, čeprav sem pa temnopolta, temno rjave oči, lasje,.. po mojem, bi se lahko obarvala. Ona hvala za nasvete, se bom pol raje tam angažirala pri Mitiji.

Steve Jobs

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2011 14:43:06   
sazi

Ma ja bela sem precej, lani nismo bli kej dosti na plaži in soncu, čeprav sem pa temnopolta, temno rjave oči, lasje,.. po mojem, bi se lahko obarvala. Ona hvala za nasvete, se bom pol raje tam angažirala pri Mitiji.

Res ti ne želim soliti pameti, samo v vednost.

Če imaš zelo belo kožo, niti temnopolta - daleč od tega. Sama barva las in oči ne pove kaj dosti o koži.
Tudi sama sem taka. Lasje skoraj črni, oči razmerma temne in me je dermatologinja, h kateri hodim zaradi težabv s spreminjajočimi se znamenji (na mikro nivoju, le 1. je bilo res očitno) opozorila, da sem kot temnolaska z belo poltjo idelani predstavnik za dovzetnost za kožnega raka, kar nakazujejo tudi spremembe, ki jih imam. Ni mi sicer prepovedala na sonce, ampak je navdušena sprejela mojo razlago, da se soncu itak nikoli ne kažem in se zelo čuvam.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2011 14:52:55   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Res ti ne želim soliti pameti, samo v vednost.

Če imaš zelo belo kožo, niti temnopolta - daleč od tega. Sama barva las in oči ne pove kaj dosti o koži.
Tudi sama sem taka. Lasje skoraj črni, oči razmerma temne in me je dermatologinja, h kateri hodim zaradi težabv s spreminjajočimi se znamenji (na mikro nivoju, le 1. je bilo res očitno) opozorila, da sem kot temnolaska z belo poltjo idelani predstavnik za dovzetnost za kožnega raka, kar nakazujejo tudi spremembe, ki jih imam. Ni mi sicer prepovedala na sonce, ampak je navdušena sprejela mojo razlago, da se soncu itak nikoli ne kažem in se zelo čuvam.

ne sej je vsako mnenje dobrodošlo. Pa si imela kaj težav na soncu? te je večkrat opeklo? a maš dosti znamenj?

Steve Jobs

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2011 15:10:43   
sazi
ne sej je vsako mnenje dobrodošlo. Pa si imela kaj težav na soncu? te je večkrat opeklo? a maš dosti znamenj?

Znamenj imam kar precej. Na žalost tudi moja otroka gresta po mojih stopinjah.
Opeklo me navadno ni. Kot otrok sem bila prav lepo porjavela, dokaj temna, nikoli opečena. Tudi znamenj takrat nisem imela. So se mi začela množično pojavljati okoli 20. leta. Pri 30+, pa se mi je med 2. nosečnostjo eno zelo spremenilo in sem šla tako k dermatologu. Odsranili so znamenje in diagnoza ni bila fajn (če bi čakala, bi bilo slabo, tako pa nimam nobenih posledic). Zdaj hodim na redne letne preglede in ravno imam na sveže odstranjene šive in čakam na nove izvide...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.