|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Februarčice
16.8.2005 8:02:08   
Tina76
Dobro jutro!

Moj dopust na morju se je končal.:((, :((, :((
Z :love: sva bila v Vodicah, kjer je bila temperatura vode zaradi neurja na Murterju prvi dan 17 stopinj nato pa je prilezla tam nekje na 22. Kriza. Ampak sem :duda: peljala v vodo. Upam da nebo sedaj na pregledu kaj narobe.

Kako ste drugače? Sedaj ko sem napolnila 3 mesece mi trebušček že kar sili na plano. Morala bom po druge hlače saj sedaj nosim samo krila.Imam že +2 kg ampak to bolj na račun fine papice.....se mi zdi.

V glavnem uživam v nosečnosti....res je lepo. Septembra začnem novo šolsko leto in se tudi službe že veselim. Energije ne manjka...

Upam, da ste tudi ve ok. Kako se počutite?

Lep dan, kljub oblakom!

Pa pa

Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Februarčice
16.8.2005 8:24:39   
marty5
Jaz se kar v redu počutim - nazaj sem pridobila energijo in utrujenosti praktično več ne čutim.

Jutri imam NS in komaj čakam, da vidim svojo :duda:!
Drugače pa uživam v :nosecka: - vsi me malček po rokah nosijo in tudi jaz se počutim prav fajn.

Trebuščka ta pravega še ni - sem le malo bolj napihnjena in so mi oblačila že prav napeta. Kg so še vedno isti. Kdaj se trebušček začne kazati? In še nekaj - 4. mesec začne z dopolnjenim 13. tednom, če se ne motim, ne?

Uživajte v tem hladnem avgustovskem torku in se beremo :rozica:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Februarčice
16.8.2005 9:29:27   
tinkatonka
Hojla!

Danes bom pa prava "čistačica". Sva z :love: belila čez vikend pa moram zdaj vse pomiti, pa prah pobrisati pa stvari spet nazaj v sobo odnest. Dela kokr češ. Drugače smo pa zdaj zelo pridni, hiška raste in raste še malo pa bomo imeli že streho. Upam da še pred poroko. Drugače si bom pa ta teden privoščila več kofetkanja s prijateljicami! :bravo:

Drugače se pa prov super počutim. V četrtek imam drugi pregled pri G, jutri moram it dat še urin. Baje ta drugi pregled ni nič posebnega. Oz. naj bi pregledala samo izvide urina in kri pa spraševala če so kakšne težave. No upam da bo G. pri volji in da bomo poslušali še srčka. Moj trebušček je že napet, hlače bodo šle kmalu v obdelavo (beri: razširitev), je pa čist odvisno od :nosecka: do :nosecka: kdaj se bo videl trebušček.

Punce pridne bodte, pa naj vas vasi :love: razvajajo.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Februarčice
16.8.2005 9:31:16   
katjandraž
En lep pozdrav vsem!

Sej vem, sem uradno marčica, samo že moj Andražek je kar prehiteval, tako da sem skoraj prepričana, da spadam malo tudi k vam.

Tudi za nas se je dopust že končal in smo nazaj v realnosti. :love: že v službi, midva z malčkom ta teden še doma, v ponedeljek pa mali v vrtec, jaz v šolo. Kaj čmo, dopust je vedno prekratek.

Drugače sem zlo fajn, slabosti skoraj nisem imela, zdej jih sploh več ni, edin mal me že ob naporu sramna kost boli. A se še kateri to tako zgodaj dogaja? V petek imam pa NS, komaj čakam, da vidim pikico in da mi povejo, da je vse ok. V ponedeljek, k pridem v službo, pa hitro vsem povedat!

Uživajte in se beremo!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Februarčice
16.8.2005 10:01:59   
bobika
Hej dekleta in njihovi :duda:
Vreme mi gre že tak na živce, da sem kr tečna. saj ni tako hudo, no. Po 14 dneh dela sem zopet doma. Kak fajn. Me čaka gora perila za zlikat in kupček zvezkov za preštudirati. Nič ne bo z lenarjenjem.
Dopust bom imela konec tega tedna, če bo vreme ok. Z :love: nemeravama v petek malo na morje. Nimama pojma kam in kje boma prespala. Upam na to, da se vseeno kje kaj najde in da bo vreme lepo in toplo.
Trebušček se že kr fajn pozna. Me je bivša sošolka na ulici srečala in vprašala, če pričakujem naraščaj. Prav fajn občutek je bil, da ljudje že navzven vidijo da sem :nosecka:. V soboto sem imela tudi prvič oblečene nosečniške kavbojke. Sem jih od sosede dobila in ker sva z :love: šla na daljši izlet, sem si privoščila taudobne hlače. Septembra bo pa že treba v nabavo.
Nekaj postov nazaj sem brala o prvih brcikah. Jaz že nekaj dni čutim takšno valovanje oz. vibriranje. Prav poseben občutek. Po pisanju ene forumke, ki je to čutila že pri 12 tednih, sem začela razmišljati, da morda pa je to to. Niso še prave brce, so pa morda premiki našega :duda:. Kak fajn :bravo:
A morda, katera druga že tudi čuti kaj podobnega?
Zdaj pa veselo na delo.
Lepo se mi imejte in veliko se smejte!!!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Februarčice
16.8.2005 10:05:29   
bobika
Aja, tinkatonka, jaz tudi imam v četrtek pregled. In to že tretjega. Pri drugem so mi vzeli le kri, me stehtali in zmerili pa uz mi je naredila. Sedaj pa dobim materinsko knjižico z vsemi izvidi in dati bom morala vodo. Upam, da bo tudi uz in bo lahko moj :love: videl najino stvaritev.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Februarčice
16.8.2005 16:49:55   
ursi
Lep pozdrav tudi od mene.

Danes sem imela en katastrofalen dan, sem cel dopoldne na sihtu skolko objemala. Ampak na vseh pregledih do sedaj je bilo se vse ok z :duda:. Upam, da se ta slabost kmalu konca. Jaz sem do sedaj shujsala 6 kg, gor pa se ni zacelo it. Pa mi je G rekel, da je cist ok tko.?! Drugace vsi vidjo, da je nekaj narobe z mano, pa ne, da bi se mi videl trebuh al kaj drugega, ampak to, da me je kar naenkat mal zmankal v obleki.;) Drugace imam pa ta teden se problem z enim zobom.
Ali mogoce katera ve, ali ti v nosecnosti lahko izrujejo zob in da ti dajo ob tem injekcijo????
Drugace pa komaj cakam, da mine ta teden. Grem drug teden na tezko pricakovan dopust!:) Pa se mojga :love: bom po dolgem casu imela mal ob sebi.
Sem bila pa zadnjic na NS, pa sem bila orng firbcna :ups: In sem kar vprasala, ce se ze kaj vidi, kaj bo, pa tamalci ni hotu nc pokazat. No, pa pri naslednjem pregledu spet vprasam.:) Lepo se imejte in se tipkamo se kaj.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Februarčice
16.8.2005 18:54:27   
nita
Uuuuu, kak vas je lepo brat. Tut jaz sem bla februarka, zdej je pa februarka moja sončica ;).

Lepo božajte svoje bušije!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Februarčice
16.8.2005 19:30:42   
Ezi
Hojla februarčice in ena marčica (tudi jaz nisem prvič noseča)!
Jaz pa sem zdele fajn sitna in upam, da me kmalu mine. Jezna sem na svojega desca, bi mu kar eno primazala. No, pa mu ne bom, ampak v mislih bi ga pa ornk ... :hudicek::hudicek: Je tok preklet fin, se mi tud opravičit noče in potem še reče, da se ne bo opravičil :hudicek::hudicek:Men pa pisker ... No, saj bo minilo ... a ne, da bo?
A vam tud kej hormoni nagajajo? Meni se zdi, da na trenutke kar nit izgubim in ne vem, ali bi kar kričala, ali bi se zjokala ali kaj bi naredila! Je :hudicek: če se nimaš čist pod kontrolo.
V službi imamo itak takšno vzdušje, da dol padeš in prav dolgo se niti ne mislim matrati in biti kar naprej pod stresom in pritiskom. Bom pač malo doma. Ja, doma ... doma pa kup perila za zlikat, ki bi ga tud najraje čez okno zabrisala. Nič ne bom likala!

Glede nosečnosti pa ... vesela sem, da sem končno začela opažati male spremembe ... tiste, ta prave :)V nedeljo, ko sem se zbudila, sem se najprej pogladila po trebuščku 9nebesa in kar presenečena opazila, malo kepico! Ja, prav kepico je bilo opaziti, gotovo je bila to naša mala kepica in takoj sem začela klicati mojega, naj vendar pride iz kopalnice pogledat moj buši. Ful sem bila vesela in zdaj pazim, da me okoli pasu ne tišči, da sem komot. Joj, res bo fino, že čez dober mesec bomo vse čutile svoje male čmrlje v trebuščkih! Juhu! Edino kar me zaskrbi je to, da nič ne počivam, včasih sem prav izčrpana in da moj mali vragec Nejc ne razume, da ne more več diči, diča po mojem trebuhu:( Pri očiju sploh ni tako fino.
Res se že veselim, bušija in seveda časa z malim dojenčkom. Sem v nedeljo pestvala 6 tednosv staro Saro in ... oh ja ... 9nebesa

F., vsem vam želim lepe trenutke s svojimi :angel: in še lepše trenutke s svojimi :love:

Lp od Ezi

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Februarčice
16.8.2005 21:29:00   
BaGSi
Pozdravljene!:rozica:
da se še jaz malo javim...
zredila sem se 1,5 kg, v pasu pa imam 8 cm več kot pred nosečnostjo:)-. Hlače sem si kupila kar ene na gumico, trako da sem kar skoz v njih, ker navadnih več ne oblečem, za nosečniške pa je še tudi prezgodaj...
drugače pa že kar čutim gibe:bravo:, no vsaj zd se mi, da jih (čeprav se mi zdi kar malo hitro, ker sem v prvi nosečnosti čutila komaj v 21 tednu).
moj sinko pa se hoče kar naprej igrati, da je on dojenček ;) drugače pa je zelo ponosen, da bomo dobili dojenčka:bravo:
:miska::miska::miska:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Februarčice
16.8.2005 21:29:16   
BaGSi
Pozdravljene!:rozica:
da se še jaz malo javim...
zredila sem se 1,5 kg, v pasu pa imam 8 cm več kot pred nosečnostjo:)-. Hlače sem si kupila kar ene na gumico, trako da sem kar skoz v njih, ker navadnih več ne oblečem, za nosečniške pa je še tudi prezgodaj...
drugače pa že kar čutim gibe:bravo:, no vsaj zd se mi, da jih (čeprav se mi zdi kar malo hitro, ker sem v prvi nosečnosti čutila komaj v 21 tednu).
moj sinko pa se hoče kar naprej igrati, da je on dojenček ;) drugače pa je zelo ponosen, da bomo dobili dojenčka:bravo:
:miska::miska::miska:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?