bomboncek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen neplodnost je res hud preizkus partnerske zveze. si morda pomislila, da je tudi tvojemu fantu hudo ob vsakem neuspehu? ženske pač gledamo bolj s svojega stališča, konec koncev smo me tiste, ki nas telesno postopki bolj prizadenejo. ampak razočaranje ob minusu pa občutita oba... morda potrebujeta samo čas, leto... brez postopkov, brez ciklusa OBMP. da imata čas zadihat, da užijeta življenje tudi drugače, ne samo tisto v večnem čakanju, kdaj boš spet na vrsti za naslednji postopek. morda v tem času naredita kaj zase, česar prej nista počela - kak nov šport, razvedrilo... ko bosta za nekaj časa odklopila postopke, se bo morda tudi lažje pogovoriti, kako naprej. še v en postopek, menjava klinike (ne vem, če sta ves čas na isti kliniki ali sta kaj menjala), posvojitev... ali pa življenje brez otrok. ko bodo razočaranja zaradi prejšnjih neuspelih postopkov za vama, bosta oba trezneje gledala na situacijo. stvari se razvijajo v dobro obeh... manjkali so odločilni pogovori, predvsem iskrene besede z njegove strani... tako da punce, ki ste v tem...ni dovolj, da vam partner pove da mu ni lahko..v sebi skriva še veliko večji obup...me se vsak mesec znova zjočemo...oni nas tolažijo..z nami jokajo..a nimamo pojma kaj prestajajo sami.... ne pustite se, da vas postopki povozijo...dajte si vmes čas, čas za ljubezen, dotike, objeme, čas za priajteljstvo in predvsem čas za oklop in pogovore...ali le čas, ki ga rabita vsak zase bombonček...ko sem prebrala tvoj odgovor...me je naježilo..pomislila sem, kaj punca piše resnico, a jaz tega nisem hotela imeti za resnično, je res že tako hudo? ....direktnost ljudi je dobra......ne vem, vedno je več plati zgodbe....hvala bogu, da sem šla brat tvoje ostale poste, in videla, da si pač taka do vseh... ...a dobro da sem slišala tudi tvojo plat, saj sem vas o tem prosila, to je namen foruma, ne le ...dala si mi mislit, vprašanja, ki so se mi porodila ob tvojem postu, sva s partnerjem "predelala"...hvala ti, tudi zaradi tebe zdaj ubirava boljšo pot... Me veseli. Srečna sem, da si me razumela. Tudi za to sem ti hvaležna, da si šla brat moje poste za druge ljudi. Upam, da si me "dojela in začutila", da nisem (nujno) slaba oseba in da moji odgovori niso slabonamerni, čeprav vem, da povečini tako izpadejo. Večkrat mi očitajo ljudje, ki me dobro poznajo, da sem pesimist, da vidim kozarec vedno pol prazen. Da, res je, v takih situacijah vedno želim odkrivati temne plati, zato, ker so te plati vedno najbolj boleče. In če mora bolet, naj boli takoj, kajti tako so vedno tudi možnosti, da bolečino hitreje in bolj produktivno prebolimo. Upam, da mojega odgovora nisi vzela za slabo. Če v sebi skriva resnico ali ne, to bosta vedela vidva. Vso srečo na vajin poti.
|