Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plesna šola TARAS d.o.o. 11.4.2011 10:45:37
|
|
|
|
alda
|
Naša punca je pred 5leti hodila k njim in nismo bili nič zadovoljni..no večina nas ni bilo, tako da na našo šolo že nekaj let hodi en drug ponudnik in smo kar zadovoljni. Pri nas imajo 1x na teden 1oro pa pol hip-hopa, cena pa je za dva mesca skupaj 45€..kar dosti, ampak so otroci zadovoljni
|
|
RE: plesna šola TARAS d.o.o. 11.4.2011 11:26:53
|
|
|
|
Oceania
|
Pri nas v vrtcu je tudi ta plesna šola. Naša je hodila, vendar so vmes samovoljno spremenili termin, zato sem odpovedala. Je pa tudi bilo nekaj nezadovoljstva s strani staršev. Meni je zadeva predraga, sploh glede na vse viruse, ki jih pokasiramo v vrtcu in posledične izostanke.
|
|
|
|
RE: plesna šola TARAS d.o.o. 11.4.2011 12:00:50
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Tudi pri nas v vrtcu smo dobili te flajerje. Moja missica (4) se je tudi navdušila nad plesno šolo. Seveda,če je bla predstavitev res pestra in so plesali. Pol sem se sama pozanimala o plesni šoli,in sem rekla,da je ne vpišem....Pa tudi drago je... Drugo pa je to,da so pred nami lepa vremena,sonček toplo,....skratka za bit zunaj.In mi ni,da bi še popoldne ostajala noter v vrtcu. Jo bom rajši dala septembra v športno šolo,katero vodi ena prijateljica s katero sva rokomet trenirali skupaj,in še vzgojiteljica je v vrtcu.
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 11.4.2011 12:02:25 >
|
|
RE: plesna šola TARAS d.o.o. 11.4.2011 13:43:02
|
|
|
|
kajalin*
|
Naša trenira dvakrat na teden ju jitsu,kljub sončku,...pač je to dejavnost po vrtcu in danes gremo pogledat kako je s temi plesnimi vajami,ker bo en trening spustila,če se bomo odločili za plesne. Jo veseli in ji ni muka it na trening namesto na igrišče.
|
|
|
|
RE: plesna šola TARAS d.o.o. 11.4.2011 14:35:26
|
|
|
|
2.2.
|
mi smo tudi dobili to ponudbo apmak že hodi od sep. k Urški, ki hodi na našo bližnjo šolo. sicer ni v vrtcu in takoj po vrtcu, pač neka obremenitev za prevoz za naše starše-plačujemo 40eur-tu nekje. v glavnem je da hodi z veseljem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.