Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vzdrževanje teže po montiju 11.4.2011 9:33:45
|
|
|
|
bambixxx
|
poanta je še vedno, da ne ješ stvari iz bele moke in sladkorja. krompir pa lahko v manjših količinah, recimo 1xtedensko po moje komot.
|
|
|
|
RE: vzdrževanje teže po montiju 11.4.2011 17:56:06
|
|
|
|
Robert Tonkovič
|
O tem sem že pisal v svojih blogih fitnes svetovanja in športna prehrana naravnih živil,kjer sem objavil tudi živila z GIji,lahko pa poiščeš med mojimi forumi na drugih portalih.Najbolje se ti je držat živil,ki vsebujejo glikemični indeks do 50,kot to Montignac svetuje in upošteva v svojih dietah.Čeprav ti pa kaka pregreha ne bo vrgla 10 kg gor. Kaj več pa ZS.
|
|
|
|
RE: vzdrževanje teže po montiju 11.4.2011 17:56:38
|
|
|
|
gupika
|
Bila sem na montiju. Shujšala 15 kg. Zdaj jem vse. No ja, sladkega jaz ne maram prav veliko (razen čokolade), obvezno zajtrkujem (tudi sadje pred zajtrkom), jem tudi krompir, a ne z mesom. Včasih jem tudi testenine, riž z mesom (špageti bolonjez, riž z morskimi sadeži). Skratka ne držim se čisto montija. Jem količinsko manj (mi ni do prenajedanja). Tako je zdaj že 3 mesece in nisem dobila niti 1 kg.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?