Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 1.11.2011 7:23:09
|
|
|
|
lumpa6
|
oj beybe ta tema je kar malo zamrla, dejte no povejte kaj kej počnete:))))))))) mi smo kar bol notr saj so otroci malo bolani, nč hujšega ampak da se pozdravijo smo kr not drgač pa vse po starem, dom otroci iskanje službe... pa ve
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 4.11.2011 11:16:54
|
|
|
|
bunkabrca
|
hy,hy,... kje ste?????????? Mi že imamo drugič v dveh tednih vročino, pa ne moremo nikamor Po moje mene še bolj ven vleče kot pa ta malo Jaz tudi veselo službo iščem, vendar bolj slabo kaže. Lepo mi bodite, pa dajmo se dogovorit za kakšno srečanje (rabim babji čvek)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 4.11.2011 13:11:20
|
|
|
|
Teyla
|
Ja kdaj bo naslednje srečanje ob kavici? Mi smo super, mala je preveč živa, kot da bi jo nekdo hranil s skledo piškotov. Sva včasih oba zmatrana in bi šla najraje spat, ona pa še kar nori po stanovanju. Pa sploh še ne hodi, kaj bo šele potem. Upam, da se bolančki pozdravite čim prej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?