Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 23.2.2004 20:06:55
|
|
|
|
LORELAJ
|
Trgovina LOOK zraven oz. za bivšo Stando oz sedaj je tam Beneton, ena trgovina je naprej od Katoliške knjigarne(ki je na Travniku). Jaz sem ga kupila v trgovini LOOK in sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 24.2.2004 9:28:25
|
|
|
|
renata_3
|
Trgovina Presheren, Trbiž - cca. 10 km od Planice Gospa govori slovensko in je zelo prijazna - IVO ti odračuna že pri nakupu, tako da se ne rabiš vračat. Telefona ne vem, malo pobrskaj po RR pa boš našla. lp, R
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 24.2.2004 12:30:25
|
|
|
|
renata_3
|
Po moje tako kot skoraj vse trgovine v Italiji: od 8.30 ali 9 do 13.00 (preverjeno da v petek do 13.00) od 15.30 do 19 h Pred kratkim so imeli neko Peg Peregovo marelo (mislim da Pliko) znižano v Baby centru. Kolikor se spomnem cen, je bilo ugodneje kot v Preshernu, preveri lp, Renata
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 26.2.2004 22:28:58
|
|
|
|
Antea
|
Najlepša hvala ! Tudi telefon sem našla.Prosim pa te, če mi lahko opišeš, kako se - ko prestopis mejo - pride do trgovine. Zelo bi bila hveležna, saj veš, ko potuješ z otroci, je dobro vedeti za pot vsaj približno. Pozdrav. Nataša
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 27.2.2004 22:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima če imajo v tej trgovini vse modele vozičkov Peg Perego ali samo določene. Jaz sem tam nakupovala že pred leti, pa se ne spomnim natančno!
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 7.3.2004 15:20:32
|
|
|
|
Antea
|
bravo: Pozdravljene ! Včeraj sem bila v Trbižu v trgovini Presheren. Gospa Vida je res prijazna, tako kot ste povedale. Kupila sem čisto nov model Plika P3 - Prammette. Poglajte si po internetu kako izgleda. Pri nas stane 83.000 sit, tam pa sem plačala 245 EUR. Kar same izračunajte koliko je to ceneje ! Super !!! Hvala vam za nasvet !!! Pozdrav Nataša
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?