Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da vsi avtosedeži gledajo v smeri vožnje, samo lupinica ne. Nam je tudi počasi pretesna, tako da bomo začeli razmišljati v isti smeri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2005 22:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:27:36
|
|
|
|
ciciban
|
Ce me spomin ne vara imajo pomembno vlogo kile.Mislim da mora imeti otrok 9kg,da ga lahko naprej obrnes.Nisem pa sigurna!:zmeden:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2005 22:30:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:31:34
|
|
|
|
Vittel
|
Ja saj to je problem, ker je mali drobčkan in še nima 9 kg je pa zelo dolg in mu potem noge v zrak molijo. Pa še dvigovati se je začel, ker bi rad več videl okoli sebe.
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 22:36:59
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo dali našega takoj, ko je lupinico prerasel in ni imel nogic kam dat, pri ca. 6 ali 7 mesecih. Je bil takoooooooo navdušen, ko je lahko naprej gledal, pa nas opazovali. Pravo veselje ga je bilo gledati. DAj, Vittel, privošči tudi tvojemu malo več veselja v avtu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2005 22:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 23:15:47
|
|
|
|
žogica marogica
|
Jaz sem ravno zadnjič to vprašala pediatrinjo in je rekla, da je priporočljivo zdržat nekje do 9. meseca. Takrat naj bi bil otrokov vrat dovolj močan, da v primeru manše nesreče sunek za vrat ne bi bil premočan. Obstajajo stolčki od 0 kg pa tja do 18 se mi zdi, ki jih lahko obračaš v obe smeri (mislim, da ima to concord). Pozdravček
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 15.8.2005 23:55:17
|
|
|
|
žabec
|
Oj! Mi imamo avtosedež Concord že od prvega dneva dalje. Sedaj ga imamo še v kontra smeri, pri 9 mesecih pa ga bomo dal v smer vožnje. Je pa prav super in se fino obnese:bravo:. Sem super zadovoljna, naš :duda: pa tudi. Nočko
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 16.8.2005 8:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
naša kaj kmalu ni pasala v lupino, sploh noge so ji čez visele kar se mi je zdel nevarno, sej je ima pokrčene ko so se naslanjale na sedež avtomobila. naša je v tavelikem sedežu pristala pri 6. mesecih lp, lara
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 16.8.2005 11:11:55
|
|
|
|
SISI25
|
Mi ju imamo še vedno v lupinici ampak jima je že absolutno premajhna. Nogice jima na daleč binglajajo. Sta taka velika fanta. AMpak ju še ne upam, dati v sedež. NAj povem, da pri 8,5 nosita št. 80 pa jima je skoraj premajhna.
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 16.8.2005 14:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
a se ti ne zdi da je nevarno če se zaletiš tamaledva mata pa noge nabite v zic? sej jim jih lahko polom??!! :zmeden: lp, lara
|
|
|
|
Kdaj lahko gleda v smeri vožnje? 17.8.2005 9:12:02
|
|
|
|
babylove
|
Lara, dosti bolj nevarno kot je otrok, ki je prezgodaj obrnjen v smer voznje - ko se nima dovolj razvitih vratnih misic in si pri trku ob sunku naprej zaradi pretezke glave in ohlapnih vratnih misic zlomi tilnik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?