Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Fleki na opranih cunjah? 5.4.2011 9:06:24
|
|
|
|
naja17
|
Opažam, da se mi vedno na opranih cunjah, na kaki majci, body-u pojavijo taki temni fleki, pa ne morem ugotovit od česa so? Prebrisala sem boben, pa ni, edino kar mi pade na pamet so še bio wash kugle, da bi spuščale take fleke, samo mi je pa tko nelogično, da bi iz tistih luknjic, nastali taki večji temno sivi fleki Kaka ideja s kje so še lahko ti fleki?
|
|
|
|
RE: Fleki na opranih cunjah? 5.4.2011 10:24:32
|
|
|
|
madona77
|
Morda je prepoln stroj? Če je preveč cunj v stroju, se ne spere lepo.
|
|
|
|
RE: Fleki na opranih cunjah? 5.4.2011 10:36:32
|
|
|
|
Medea10
|
Imam enako težavo. Pa tudi ne vem od česa. Pa sprat se jih tud ne da več, tako da so samo še za vstran .
|
|
|
|
RE: Fleki na opranih cunjah? 5.4.2011 11:30:11
|
|
|
|
mini86
|
no js sm zafrknla en tak lep rumen pulover od sina..pa mi tud ni blo jasn od kje pol mi je pa kapnl.. js dajem vse barve skupi in dam zmeri un listič zravn..zdj pa loh se je zgodilo da medtem ko so cune čakale da jih dam v sušilca je loh kera vseeno kaj spustila in seveda rumena barva je to takoj postkala..druge ne vidim.. mam pa samo tisto rumeno tako..
|
|
RE: Fleki na opranih cunjah? 21.4.2011 10:09:35
|
|
|
|
naja17
|
No, jaz sem pogruntala... Od kugel je, ker razpade tista zadeva notri in pol mi fleke dela.... Jezna k , moj je pa račun stran vrgu....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?