Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vlečni drog trail gator 20.8.2012 8:55:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Mene pa tukaj zanima nekaj drugega, kako se otroci s tem vozijo namreč na sliki je videt da otroško kolo oz. sedež "visi" nazaj? Se odnese to ali ne?
|
|
|
|
RE: vlečni drog trail gator 20.8.2012 11:34:55
|
|
|
|
mateyka
|
odnese?
|
|
|
|
RE: vlečni drog trail gator 21.8.2012 8:40:19
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka odnese? obnese? Prehitro tipkala pa sem se zatipkala
|
|
|
|
RE: vlečni drog trail gator 22.8.2012 22:02:46
|
|
|
|
mayci
|
Pri nas se super obnese, ni težav, da bi lezel dol ali kaj podobnega. Se mora pač dobro držat za balanco.. Ne, brez heca, čisto ok je, naš fant se vozi tako že od treh let in pol in je super!
|
|
RE: vlečni drog trail gator 22.8.2012 22:22:17
|
|
|
|
liliana
|
Meni pa vsi ti drogovi, ki se pripnejo na kolesa, da odzadaj voziš dete zgledajo grozno......ajde, še gre če je na pločniku ali na kolesarski stezi....ampak ko vidim, da ljudje po precej prometnih cestah tako vozijo otroke, ali s tem ali pa s tistim pripetim vozičkom prikolico, jaz pa se z avtom peljem za tistim se počutim izredno zelo neudobno....ker vedno imam občutek, da se bo ta drog odpel in se bo mati sama odpeljala naprej in bo dete dol padlo......
< Sporočilo je popravil liliana -- 22.8.2012 22:27:45 >
|
|
|
|
RE: vlečni drog trail gator 23.8.2012 8:32:56
|
|
|
|
austen
|
Mi ga tudi imamo že malo manj kot dve leti in se obnese super. Ko je ravno ali bolj položno kolesar sama, ko je "teren težji" jo moj vleče. Odpenjanje in pripenjanje je simpl , najboljša stvar pri tem pa je, da se drog zloži ob kolesu in ni fiksen, kot večina ostalih drugih. Pa še to....mi smo ga naročili preko neta se ne spomim ali v Anglijii ali Nemčiji) in smo dali za dva Trail-Gatorja s poštnino 3 eur več kot bi nas tu v Izoli v kolesarski trgovini (ne bi o imenih ) stal en drog Pol pa jamrajo, da jih niso dosti prodali......kdo ve zakaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?