Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako ste preživele dopust? 15.8.2005 20:51:36
|
|
|
|
mammy26
|
mi pa šele gremo, ha ha!:)
|
|
|
|
Kako ste preživele dopust? 15.8.2005 21:18:46
|
|
|
|
zoya_
|
Lena to pa je smola. A niste nič lastniku apartmaja pojamrali, da bi jih malo pomiril? Nam je enkrat na Baču reku lastnik apartmaja, v katerem smo bili, da se sosedje pritožujejo nad ropotom zvečer, ker smo preglasno stole vlekli po terasi... :zmeden2: Smo jih potem privzdigovali :)- Smo pa cele večere kartali k nori :)- Midva sva pa uživala dopust, dva dni na Pagu, potem pa iz norije na Krk, kjer sva prebrala kakšno knjigco in vedrila, pa tudi namakala sva se :bravo: fajn je bilo...
|
|
|
|
Kako ste preživele dopust? 15.8.2005 21:25:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi mi smo bili letos prvič v apartmaju. Pa še na blef smo šli - nastanitev smo poiskali na licu mesta. V nekaj minutah smo našli poceni apartma direkt na plaži (35€, taksa vključena, brisače, wc papir, vsak dan čiščenje). Bili smo v majhnem kraju, kjer letujejo skoraj izključno mlade družine in tako ni bilo nobenega kravala zvečer ali zgražanja nad otroškim jokom na plaži. Res smo super naleteli, še posebej glede na to, da sploh nismo vedeli, kam gremo.
|
|
|
|
Kako ste preživele dopust? 15.8.2005 22:07:12
|
|
|
|
taca
|
Jančika, kje ste pa bli? A maš kakšen telefon za poklicat? mi namreč šele gremo čez 14 dni, pa tud še nismo nič rezervirali. A ma še katera kakšen predlog za morje čim bližje morja in z normalno plažo za enoletnika. Za vse predloge vam bom hvaležna! LP Taca
|
|
|
|
Kako ste preživele dopust? 15.8.2005 22:19:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Bili smo v Drveniku v Gornji vali. Minus je ta, da je zelo daleč - kakih 25km južno od Makarske. Nazaj smo do Celja vozili 10 ur (pač veliko postankov). Cifro ti pošljem na privat, če te bo vseeno zanimalo. Slike si poglej v mojem albumu Poletna potepanja. Mi ne bi šli tako daleč, če ne bi bili že tako v Bosni v Livnem, ki je čisto tam spodaj. Bi pa naslednje leto spet šla tja, če se ne bomo česa drugega spomnili.
|
|
|
|
Kako ste preživele dopust? 15.8.2005 22:20:09
|
|
|
|
Gina
|
Mi smo se imeli fino, predvsem je bilo vreme krasno, pa vroče, pa nič dežja, pa narava je bila res krasna. Še bomo šli v Dalmacijo. Ja, tudi poceni je bilo, ne apartmaji, kamp.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......