Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 30.3.2011 13:03:44
|
|
|
|
tix
|
no to vižo
|
|
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 30.3.2011 13:28:51
|
|
|
|
čmrgelj
|
v kaki komisijski trgovini
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 30.3.2011 14:09:58
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mislim, da imam jst točno tako na podstresju. samo je kar zdelana se mi zdi. ce prides ponjo, ti jo dam.
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 30.3.2011 14:11:09
|
|
|
|
2.2.
|
sorry ampak zakaj pa prav takšno iščeš, ko jih je danes na trgu toliko stajic raznoraznih....
|
|
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 30.3.2011 14:28:21
|
|
|
|
tix
|
miska.mcc - kaj pa je zdelano? naša je zarjaveta in plesniva, ker je bila na vlažnem 2.2. - iščem tako, ker se mi osebno zdi bolj praktična, se laže prime na širokih luknjah kot na teh novejših
|
|
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 30.3.2011 14:34:06
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
bom sla jutri pogledat. sem se spomnila, da jo imam pri stari mami. (ce je ni ze zabrisala.) pa jo poslikam. sam res....zakaj pa ravno tako stajico? .....(aha, ze vidim zakaj :))
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 31.3.2011 18:05:48
|
|
|
|
zamudnica
|
Poglej če kdo prodaja na www.gugu.si
|
|
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 31.3.2011 20:10:58
|
|
|
|
tix
|
Hvala, sem pogledala pa nimajo. Miska kako kaže
|
|
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 31.3.2011 20:32:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pozabla sorry grem jutri s5. si bom opomnik dala na fončič.
|
|
RE: kje bi dobila stajico.... 1.4.2011 15:13:03
|
|
|
|
benika
|
Mi smo jo imeli in takoj vrgli proč. Poden je bil čisto nestabilen, mreža obupna, tamal je živčnega noer fasal.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.