Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plačevanje na oborke s karticami, npr. Diners... 30.3.2011 10:57:05
|
|
|
|
Poka
|
Ali pri plačevanju s kreditnimi karticami trgovine, ki nudijo tak način odplačevanja, gledajo kaj na to, če že imaš kredit ali ne? Se seliva in sva porabila že ves kredit, tako da nama ne bo ostalo za pohištvo in ostale malenkosti... Kredita nebi jemala novega, ker se po mojem nebi splačalo za tako mali znesek. Nameravava kupit samo najnujnejše, ostalo s sproti privarčevanim denarjem - kredita bi se rada itak čim prej znebila, zato bi tudi na obroke vzela samo najbolj nujno. A katera mogoče ve - za Diners kartico za namen plačevanja na obroke - ali moraš vzeti nujno klasično ali lahko tudi tisto, s katero plačuješ letalske polete (to bi imela najraje...). Kako je s tem, da dobiš Diners, če si zaposlen za določen čas? Ti jo dajo ali ne?
|
|
|
|
RE: Plačevanje na oborke s karticami, npr. Di... 30.3.2011 11:01:11
|
|
|
|
Teni_
|
Plačevanje preko Dinersa se ureja preko njih. Ko sem jaz delala v tem, smo poklicali na diners, povedali št. kartice, znesek in št. obrokov. Oni pa potem odobrijo ali ne. Odvisno od tega koliko ti na začetku odobrijo plačevanja na obroke. Pri zaposlitbvi za določen čas je tako, da bolj ne kot ja. Jaz sem takrat zaprosila za kartico, pa mi je niso odobrili, ker mi je naslendji mesec potekla pogodba. Če imaš za dalj časa, ti verjetno odobrijo za ta čas, ko imaš pogodbo, potem pa moraš poslati novo pogodbo in ti naprej podaljšajo.
|
|
|
|
RE: Plačevanje na oborke s karticami, npr. Di... 30.3.2011 11:39:16
|
|
|
|
Poka
|
Aha... Pravzaprav si mi že ti na vse odgovorila. Mi je jasno, da na več kot tri obroke ne morem vzet, ker mi pogodba poteče konec avgusta. Preden jo dobim... Na srečo je moj za nedoločen čas in nima slabe plače, ampak jezi me, ker moram bit očitno vedno od koga odvisna... Banke zgleda nočejo nič zaslužit, pa si lahko v sektorju, kjer je služba dokaj zanesljiva. Pred nekaj časa sem dobila kredit, pa nisem bila zaposlena. Delam v šolstvu in skoraj ni mogoče, da dobiš za NDČ - ker ti enostavno zamenjajo naziv delovnega mesta, kjer si spet lahko za naslednji dve leti.
|
|
|
|
RE: Plačevanje na oborke s karticami, npr. Di... 30.3.2011 21:58:23
|
|
|
|
Jantar
|
Mi2 če že kupujeva na obroke strogo na Diners ker zaenkrat so med najugodnejšimi,...kartico kot nosilec ima mož,ker sem jaz brez službe jaz pa imam kot družinski član svojo,račun in položnica je skupna,...tako si uredi tudi ti,če želiš biti neodvisna,...naj da vlogo mož,ko jo dobi naj poda vlogo za družinskega ćčlana in kartico dobiš ti na svoje ime,..... Na obroke gre tako,da nabereš kar pač želiš kupiti greš na blagajno v pos odtipka celotni znesek in pol jo pos vpraša na kolk obrokov bo in ti poveš in to odtipka in to je to,podpišeš slip in grez cokom pokom domov z nakupljenim,... višina obroka ne sme biti manjša od 40 € in največkrat imajo na 12 obrokov,...pa obrok ne sme biti večji od limita kartice,..... Upam,da sem ti dovolj razumljivo napisala,...drugače pa najbolje kar v trgovini vprašat kjer boš kupovala,....
|
|
|
|
RE: Plačevanje na oborke s karticami, npr. Di... 31.3.2011 6:34:17
|
|
|
|
Freya88
|
Ce kupujes kaj v Mercatorju, se splaca tudi Pika kartica... brez obresti, obroki do 12 mesecev... zbiranje pik (s tem tudi posledicno cenejse stvari pri naslednjih nakupih)... Enako sta lahko nosilec in druzinski clan, enako se dobi domov poloznica... kupujes pa lahko pac v mercatorjevih trgovinah, intersport in ostalo kar spada pod mercator...
|
|
|
|
RE: Plačevanje na oborke s karticami, npr. Di... 31.3.2011 7:14:56
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, možno je tudi tako kot je napisala Jantar. Pomoje odvisno od programa na računalniku. Mi smo imeli v Merkurju tako kot sem napisala.
|
|
|
|
RE: Plačevanje na oborke s karticami, npr. Di... 31.3.2011 21:30:15
|
|
|
|
Poka
|
OK, to bi šlo, da da vlogo za družinskega člana. Pa potem trgajo s tvojega računa? V primeru, da oseba ni zmožna plačevat, se obesijo na partnerjevega. Sem že boljše volje in ugotavljam, da me bo mogoče rešil še regres In dohonina - upam, da mi je ne bo treba plačat... Je pa res, da ti banke ponujajo raznorazne kartice... Več jih imaš, bolj spufan si...
|
|
|
|
RE: Plačevanje na oborke s karticami, npr. Di... 31.3.2011 21:37:21
|
|
|
|
Sacherca
|
Midva uporabiva za obroke Diners kartico in Mercator zeleno piko,pri kateri lahko vzames tudi na 24mesecev,ce je najnizji znesek obroka 40eur.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.