Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avstrija - nosečniške obleke 15.8.2005 9:31:39
|
|
|
|
Anonimen
|
V C&A. Kupila sem samo kavbojke, pa vedno mi je bilo žal, da nisem še enega športnega brezrokavnika in tisto se je splačalo. Sicer so pa nosečniške stvari v C&A drage. Znajo izkoristiti, da takrat nekaj pač MORAŠ kupiti. Tako da ne boš računala, da boš kaj poceni skozi prišla, ker boš v tem primeru razočarana.
|
|
|
|
Avstrija - nosečniške obleke 15.8.2005 10:20:20
|
|
|
|
AlenkaIST
|
V C&A! Super :sloncek: Dobila sem žametne hlače za 2 tisoč in ene bolj letne za 7 tisoč. Naletela sem ravno na razprodaja sredi poletja in res prišla neverjetno dobro skozi.
|
|
|
|
Avstrija - nosečniške obleke 15.8.2005 10:29:18
|
|
|
|
Nyah*
|
Kako pa je kaj v C&A z majckami pa srajckami? Pri nas je tut to zelo drago, pa se izbira je slaba, no, vsaj meni ni blo nic vsec! Pa se kak modrcek bi mi prisel prav,...
|
|
|
|
Avstrija - nosečniške obleke 15.8.2005 10:42:43
|
|
|
|
arielca
|
Nazadnje sem bila v Celovcu in sem bila nad C&A ful razočarana, sem pa dobila ar stvari v H&M (precej ugodno). Je pa res, da so bile takrat še poletne razprodaje, iskala sem pa kaj bolj prehodnega. Bom šla pa sigurno v začetku septembra še malo brskat, ker takrat dobijo jesensko-zimsko kolekcijo.
|
|
|
|
Avstrija - nosečniške obleke 15.8.2005 11:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj pravim. V C&A ni nič kaj posebnega, kar pa je kolikor toliko v redu, je pa drago kot žafran. Se pa dobi kaj tudi ceneje, zato se splača iti pogledat, če drugega ne. Mogoče boš imela pa srečo.
|
|
|
|
Avstrija - nosečniške obleke 15.8.2005 11:20:40
|
|
|
|
2ursae
|
jaz prisegam na H&M Graz. Tam sem se lepo opremila in cene so bile zelo nizke. Sem namreč pred tem kupila par stvari tudi nas (La Vie, Benetton), tko da sem bila v Grazu kar šokirana nad nizkimi cenami. Toplo priporočam :bravo: pozdravček :muca:
|
|
|
|
Avstrija - nosečniške obleke 15.8.2005 19:01:38
|
|
|
|
petarda
|
Kaj pa H und M v MB? Je bila katera tam?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?