|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brazgotine od noric
26.3.2011 12:07:48   
mamicaTaja
Hčerka (15mes.) je imela konec februarja zelo hudo obliko noric. Zdaj pa je že 1 mesec minilo, pa se ji še zdej poznajo take rdeče pikice (po obrazu, trebuščku, hrbtu in nogicah), tam kjer so bile norice. Ostalo ji je tudi nekaj luknjic od noric, ampak za te vem, da ostanejo. Kdaj pa bodo te rdeče pikice zginle? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brazgotine od noric
26.3.2011 12:24:55   
eva1
Moja je tudi imela  zlo hude norice, ker so se ji zaradi škrlatinke skoraj vse vnele eno norico so celo odprli pod narkozo in ščistili...uglavnem od tega je sedaj 1 leto in pol in tu in tam ima še vedno bele pike, kjer so bile norice ampak počasi izginjajo, vrjetno pa bo kakšna brazgotinica ostala(psloh tam, kjer je bil rez, ampak Hb je to pod pazduho...

(odgovor članu mamicaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2011 12:33:56   
K_a_t_i
Meni je rekla pediatrinja, da bodo rdeče pike izginile čez poletje - na sončku.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2011 13:34:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zanimivo. Moja je tudi imela hudo obliko noric in je rekla P, da zarad tega naj letos poleti ne bo veliko na soncu. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2011 13:37:42   
Precious
Rdeče pikice oz ta barva bo izginila. Brazgotinice ( krogci) bodo pa verjetno ostali. Ni res pa izginejo,potem bi mojemu že  v roku 3 let moralo izginit

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2011 18:18:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Zanimivo. Moja je tudi imela hudo obliko noric in je rekla P, da zarad tega naj letos poleti ne bo veliko na soncu. user posted image

Mišljeno je, da ko bo dobil barvo (rjavo, ne rdečo), da se bojo te razlike zabrisale. Ko bo barva  zbledela pa naj bi pike izginile. Nikakor pa ni pa mišljeno naj ga pražim na soncu. In res - to velja za rdeče pike in ne brazgotine.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2011 19:10:20   
nusi
jaz sem imela norice kot odrasla in posledično kup groznih brazgotin. Sedaj, po cca 7 letih se mi še poznajo bele pikice, ampak po obrazu skoraj ne. Na sonce nikakor ne sme, ker tam kjer jo bo zakuril - in po brazgotinah jo bo, ker bodo bele brez pigmenta, bo imela ful dlje tele fleke, če ne kr skos. Sem na sebi sprobala.

< Sporočilo je popravil nusi -- 26.3.2011 19:11:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2011 14:00:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

jaz sem imela norice kot odrasla in posledično kup groznih brazgotin. Sedaj, po cca 7 letih se mi še poznajo bele pikice, ampak po obrazu skoraj ne. Na sonce nikakor ne sme, ker tam kjer jo bo zakuril - in po brazgotinah jo bo, ker bodo bele brez pigmenta, bo imela ful dlje tele fleke, če ne kr skos. Sem na sebi sprobala.

No tako nekako je meni P razložila. Pa nisem misla, da pražiš otroka na soncu, ampak v smislu, da ima na plaži majčko oblečeno in klobuček na glavi, tudi za v vodo majico, ker v vodi še prej prime sonce.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?