Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 25.3.2011 13:10:48
|
|
|
|
Andromeda
|
To tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 25.3.2011 15:04:34
|
|
|
|
Katy78
|
Mi smo bili ca. 2 tedna nazaj pa še ni bil odprt.
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 25.3.2011 15:09:55
|
|
|
|
romta
|
V torek smo šli popoldne mimo in je bil odprt.
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 25.3.2011 15:13:14
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: romta V torek smo šli popoldne mimo in je bil odprt. Ooo, hvala za info, bomo šli jutri malo pogledat.
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 25.3.2011 15:16:48
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: romta V torek smo šli popoldne mimo in je bil odprt. Ooo, hvala za info, bomo šli jutri malo pogledat. Če nam bo vreme naklonilo
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 25.3.2011 15:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA a kera ve? vsako leto isto vprašanje tudi mi že komaj čakamo
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 25.3.2011 16:26:37
|
|
|
|
SMT3
|
Že že,pa hribčka ni več
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 13:22:59
|
|
|
|
hubi
|
A tistega s predorom?
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 14:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
stestirano ja, hribčka s predorom ni več
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 14:21:48
|
|
|
|
ZARA
|
Pa lepo sem ti rekla, da ne rini v predor!
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 14:36:43
|
|
|
|
Anonimen
|
zataknila sem se
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 14:47:33
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 14:51:16
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
jeee ja js sem se tudi včer mimo peljala in je bil poln. evo danes zjutraj smo ga pa že stestirali!
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 17:27:21
|
|
|
|
TONČI.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop stestirano ja, hribčka s predorom ni več ja je blo enkrat po tv, da ga bodo odstranil, ker je preveč nesreč blo tam.
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 17:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop stestirano ja, hribčka s predorom ni več ja je blo enkrat po tv, da ga bodo odstranil, ker je preveč nesreč blo tam. a naši sončEki niti hrastice ne smejo več dobit
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 17:59:12
|
|
|
|
TONČI.
|
a naši sončEki niti hrastice ne smejo več dobit In a veš kaj je kle najbolj žalostno, da so to otroc staršev, ki smo bili po cele dneve zunaj, pobuškani, umazani,.... To je bilo življenje. Zdej so pa 20 let starej, pa mutijo na vse straneh. Joj kolk mi to dvignejo pritisk, pazi to, pazi ono,.... v šoli se tožijo starši med sabo, ker je en mulc drugega čofnu,.... kam gremo?
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 18:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. a naši sončEki niti hrastice ne smejo več dobit In a veš kaj je kle najbolj žalostno, da so to otroc staršev, ki smo bili po cele dneve zunaj, pobuškani, umazani,.... To je bilo življenje. Zdej so pa 20 let starej, pa mutijo na vse straneh. Joj kolk mi to dvignejo pritisk, pazi to, pazi ono,.... v šoli se tožijo starši med sabo, ker je en mulc drugega čofnu,.... kam gremo? točno to
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 18:28:48
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. In a veš kaj je kle najbolj žalostno, da so to otroc staršev, ki smo bili po cele dneve zunaj, pobuškani, umazani,.... To je bilo življenje. Zdej so pa 20 let starej, pa mutijo na vse straneh. Joj kolk mi to dvignejo pritisk, pazi to, pazi ono,.... v šoli se tožijo starši med sabo, ker je en mulc drugega čofnu,.... kam gremo? U tri materine.
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 18:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. In a veš kaj je kle najbolj žalostno, da so to otroc staršev, ki smo bili po cele dneve zunaj, pobuškani, umazani,.... To je bilo življenje. Zdej so pa 20 let starej, pa mutijo na vse straneh. Joj kolk mi to dvignejo pritisk, pazi to, pazi ono,.... v šoli se tožijo starši med sabo, ker je en mulc drugega čofnu,.... kam gremo? U tri materine. V podzemni bunker. Od tam ne moreš nikamor več past
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 19:09:57
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop stestirano ja, hribčka s predorom ni več ja je blo enkrat po tv, da ga bodo odstranil, ker je preveč nesreč blo tam. pa večja preglednost je zdaj, ko ga ni - lahko starši v miru kofetkajo pa vidijo čisto vse
|
|
|
|
RE: a je gibi gib v kranju že odprt? 26.3.2011 22:41:53
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop stestirano ja, hribčka s predorom ni več Mi smo ga tudi danes stestirali. Smo bili prvič, pa sem bila kar malo razočarana - se mi zdi dovolj prostora, da bi lahko bilo nekaj več igral. Se je pa tudi meni zdelo, da je bilo nekaj likvidirano tam, kjer se vidi na frišno prekopana zemlja - to je bil potem zgleda ta priljubljeni hribček z bunkerjem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?