Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enodnevni prvomajski izlet PARKI? 24.3.2011 13:13:13
|
|
|
|
Prikoličar
|
Guliverlandija (Lignano) je bolj tako-tako. Za majhne otroke za pol dneva. Parko ZOO Natura Viva (Lignano) je navaden živalski vrt podobno kot v Ljubljani. V pol dneva si rešil vse.
|
|
|
|
RE: enodnevni prvomajski izlet PARKI? 24.3.2011 14:21:31
|
|
|
|
viv_
|
ZOO Natura viva ni navaden živalski vrt tako kot v Ljubljani - skozi park se pelješ z avtom. Mi smo bili z avtodomo. Žirafa nam je polizala sprednjo šipo, kar je bilo za otroke waaaaaaaaaaau... Na pol metra smo se ustavili od leva, nilskega konja... Zraven tega "voznega" dela je pa še "običajen" živalski vrt, kjer se sprehodiš skozi, lahko božaš koze, greš v velik terarij... Zanimivo! Gulliverlandija je fletna za male otroke, ker so železnice in atrakcije njim prilagojene, da ni preveč adrenalinsko. V Lignanu je tudi simpatičen "navaden" živalski vrt... Sicer pa predlagam, da kupita na bencinski oz. naročite vodič po parkih... izdal ga je as press. Poglejte na netu.
|
|
RE: enodnevni prvomajski izlet PARKI? 24.3.2011 16:22:40
|
|
|
|
tix
|
Mi smo bili v safari parku, ki je blizu Gardalanda (nevem imena), z avtom smo se peljali skozenj, je bilo pa super, ko je žirafa jedla z roke
|
|
|
|
RE: enodnevni prvomajski izlet PARKI? 25.3.2011 7:37:18
|
|
|
|
Prikoličar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Prikoličar Guliverlandija (Lignano) je bolj tako-tako. Za majhne otroke za pol dneva. Parko ZOO Punta Verde (Lignano) je navaden živalski vrt podobno kot v Ljubljani. V pol dneva si rešil vse. Sem narobe napisal. V Lignanu je Parco ZOO Punta Verde. Natura viva je pri Gardalandu in se pelješ z avtom skozi
|
|
|
|
RE: enodnevni prvomajski izlet PARKI? 27.3.2011 20:04:40
|
|
|
|
tojeto1
|
Ths! Bomo kr šli, tamali bodo zihr užival. Vsaj upam!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?