Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Materinska šola v Celju-II.nosečnost 23.3.2011 12:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
že 220x v vsaki P v Sloveniji je lahko prisotna oseba,ki so jo želiš pri produ brez opravljene MŠ.
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Celju-II.nosečnost 23.3.2011 12:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj, kok smo občutljivi ja logično, da je lahk partner pri porodu. sprašujem tiste, ki so šle, če se sploh splača in kak je pol s plačilom oz. potrdilom. kapiš??
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Celju-II.nosečnost 23.3.2011 13:00:46
|
|
|
|
butt3rfly
|
no, to tud mene zanima. nisem se še naročila in sploh ne vem, če bi se. če se ne, kje dobim pol potrdilo, ker se mi zdi, da sm nekje zasledila, da če si rodila v zadnjih 5ih letih, da lahk tud kr tak dobiš potrdilo, ki pa ga mende itak morš plačat. sam nism ziher
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Celju-II.nosečnost 23.3.2011 13:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ne potrebuješ potrdila kapiš? V nekaterih P plačaš več brez potrdila,v nekaterih imaš zastojn itn. Itak pa je vedno vse drugače
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Celju-II.nosečnost 23.3.2011 13:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
mene druge P sploh ne zanimajo, ampak samo celjska. kaj ti tle ni jasno? če imaš izkušnje z njo, bom zelo vesela, če odgovoriš na vljuden način, drgač se pa prosim ne oglaši.
|
|
|
|
RE: Materinska šola v Celju-II.nosečnost 23.3.2011 13:37:33
|
|
|
|
srečkanosečka1
|
ja no, 2. anonimna, če odgovarjaš, odgovori tisto, kar se sprašuje, ne pa nekaj čisto drugega
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?