Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odstranjevanje dlak s sladkorjem 23.3.2011 7:39:17
|
|
|
|
miapia
|
zato pa jaz hodim h kozmetičarki na depilacijo. itak si brazilske sama ne moreš naredit. Oz vsaka čast, če si jo. Zakaj pa paste enostavno ne kupiš?
|
|
RE: odstranjevanje dlak s sladkorjem 23.3.2011 19:02:13
|
|
|
|
J.L.
|
probala pripravit zmes z limoninega soka, sladkorja in meda, pa mi ne izpuli dlačic. nevem kaj delam narobe.
|
|
|
|
RE: odstranjevanje dlak s sladkorjem 23.3.2011 20:01:05
|
|
|
|
kamy
|
čao, a si sestavine segrevala v mikro ali si kuhala? Namreč pri prejšnji sem jaz kuhala in se mi je ko se je seveda ohladilo naredila kuglica in prvi poiskus je uspel samo naslednjič, ko sem želela potegniti pa se je tako pričelo limati, da ko sem poiskušala potegniti, da sem dobila modrico.
|
|
|
|
RE: odstranjevanje dlak s sladkorjem 23.3.2011 20:11:57
|
|
|
|
J.L.
|
segrevala v mikro kot je v navodilih.
|
|
|
|
RE: odstranjevanje dlak s sladkorjem 23.3.2011 22:59:57
|
|
|
|
sanelaa
|
Eh, jaz nimam živcev za to in tudi grem raje kar h kozmetičarki na totalno depilacijo. Pol ure in 30€ pa je konec in mir spet za 5 tednov.
|
|
|
|
RE: odstranjevanje dlak s sladkorjem 24.3.2011 18:38:51
|
|
|
|
kinm
|
Jest sem probala in mi je ratal, samo ne takoj. V prvem poskusu je bilo pretekoče in se dlačice niso prijele, potem sem pa dodala še enkrat tolk sladkorja in je bilo ok Sem pa mešala vodo, limonin sok, med in sladkor in kuhala na štedilniku.
|
|
|
|
RE: odstranjevanje dlak s sladkorjem 25.3.2011 12:32:31
|
|
|
|
sakuL
|
sanelaa: kaj daš 30 EUR samo za noge? pa 5 tednov ti drži?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?