Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na kaj so alergicni vasi dojencki? 22.3.2011 15:04:53
|
|
|
|
*alja*
|
moja je bila na sojin lecitin, ampak je prerasla, zdaj pri 5 letih več nimamo problemov.
|
|
RE: na kaj so alergicni vasi dojencki? 22.3.2011 15:21:20
|
|
|
|
Najki
|
Nas je bil na kravje mleko (beljakovine), psenico (ne gluten), jajce (rumenjak in beljak), breskve potrjeno s testi. Pri uvajanju pa smo opazili se na marelice, slive, cesnje, torej koscicasto sadje in jagode. Na sumu imamo se oreh. Breskve letos pri dveh letih ze bolj tolerira, mleko in psenico je prerasel pri enem letu, jajce se bo pa verjetno se 2 leti vleklo. Vec pa niti testirali niso, razen na bioresonanci, kjer itak vsakemu pokaze 30 alergij...
|
|
RE: na kaj so alergicni vasi dojencki? 22.3.2011 17:30:51
|
|
|
|
Precious
|
Bil je na beljak in imel je laktozni intoleranco.Na beljak ima še vedno
|
|
|
|
RE: na kaj so alergicni vasi dojencki? 22.3.2011 18:22:06
|
|
|
|
divans1
|
Zaenkrat na nič hvala bogu!!!
|
|
|
|
RE: na kaj so alergicni vasi dojencki? 22.3.2011 22:12:27
|
|
|
|
rogljicek
|
Nieke sicer nima potrjene alergije, vendar ima pa grozne probleme s kozo, ze od 4. meseca naprej se po glavi praska do krvi + 2 tedna nazaj je postala vsa zabuhla v glavo. 1. je jedla jajce (je bla sicer testirana in ni pokazalo alergije) in nek joging kruh. Pek je rekel, da je v njem ržena moka in, da so včasih otroci na to alergeni. Ne upam ponovit teh dveh zadev.
|
|
|
|
RE: na kaj so alergicni vasi dojencki? 5.4.2011 13:01:22
|
|
|
|
an12ka
|
mlečna beljakovina in jajca (rumenjak in beljak) potrjeno s testi.
|
|
|
|
RE: na kaj so alergicni vasi dojencki? 6.4.2011 13:28:43
|
|
|
|
ANITA D.
|
Mleko,jajca,lešniki in AD,že od 1meseca naprej,stara bo pa 5 let,zaenkrat,še nič ne kaže na izboljšanje,junija imamo spet testiranje,sam vem da bo še zmeraj enako,pred kratkim je samo poduhala jajca,pa mi je 1 uro kašljala(sem takoj dala tablet).
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?