asso
|
Oj, oj, welcome to the club ja, pri nas to traja že dober mesec. Itak imamo od vedno probleme z uspavanjem, ker naša :duda: se očitno boji zaspati, da ne bi kaj izgubila. Tako, da je pred vsakim spanjem od 5-10 minut joka in to, ko je čisto out, ko je že tako zaspana, da... No, od kar pa se je začela dajati na nogice pa je še huje. Prej sem jo pustila naj pač joka, bo že zaspala, sedaj pa jo dobim na nogah in kako naj jo pustim jokati stoje, saj stoje ne more spati :zmeden:. In to se dogaja tudi ponoči. Ko se ona zbudi takoj na noge in jok. Ni druge kot jo vzeti gor in na joško. Edini sistem. Tudi zvečer mi zaspi na joški tako, da... Ne vem kaj bo, ko je več ne bo... V glavnem trde živce in čakaj na čudež. No, zadnje čase je malo boljše, včasih ji uspe zaspat tudi po tem, ko se dvigne na noge. Izgleda pa tako. Sredi noči se zbudi, takoj se dvigne na noge, malo "zabrunda", se vrže dol, se še malo v joku obrača in zaspi. No to se bolj poredko dogaja, ampak se zgodi. Drugače pa jo enih 20x damo nazaj ležat in mogoče od utrujenosti zaspi. Sedaj, ko je začela plaziti in vstajati spi na vsake 3-4 ure od pol ure do uro in pol. Prej obvezno samo pol ure. Zvečer gre spati okrog 21.30 in se zjutraj zbudi (z vmesnim dojenjem) okrog 10-11. Je ene tri urce budna pa zaspi za cca. urco, včasih več včasih manj, nato ponovno ene tri urce budna in ponovno spanje - sicer z vstajanjem in jokom. Joj, kakšno dolgovezje brez repa in glave sem naredila, ma sem se mogla tudi jaz malo skulirati, ker tudi izgubljam živce... Lp asso In upam, da bo čimprej boljše...
|