Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: simbolično darilo za poroko 18.3.2011 9:39:09
|
|
|
|
kristinaj
|
nimaš nobene vajine slike, ko sta bili še samski, da ji daš v okvir.... če ne je malo bedasto, da pride ona k tebi in ti ji daš darilo.. meni je to malo mimo.... če ne počakaj z darilom in ko boš šla ti k njej na obisk, prvič odkar je poročena, ji neseš kakšno darilo, kakšno malenkosti, ki ji manjka v stanovanju... npr...penino in kozarce zanjo, jo popijete in kozarci ji ostanejo.. kakšno vazo, če so ji všeč šopki na mizi...
|
|
RE: simbolično darilo za poroko 26.3.2011 16:44:52
|
|
|
|
orhidejica.
|
Jst nisem vedela kaj dati za poročno darilo, ker se mi denar zdi bolj neoseben, sem se raje odločila za bolj trajen spomin, ker se je poročila moja sestra, zato sem ji kupila stensko uro k je bla full velika pa še ročno narejena k jih enadva delata po naročilu. Če koga zanimaje tuki link: http://www.youtube.com/watch?v=LF9nkKaLZoI Full je bla vesela pa jo mata zdej v dnevni sobi pa jo full poživi in pravi da se vsakič ko jo pogleda spomne name
|
|
|
|
RE: simbolično darilo za poroko 26.3.2011 17:38:22
|
|
|
|
mamamajča
|
o ful dobro, cena
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?