|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje pikice ni več
14.8.2005 13:10:57   
laky
Živio vsem,

Trenutno sem zelo :((:((, že od ponedeljka, ko sem imela krvavitve in sem ss:((:((. To je zelo hudo. Najprej so me dali na UZ in ker niso našli ploda sem ostala v bolnici. Naslednji dan sem spet šla na UZ in postavili so mi diagnozo ss v 8. tednu. Šla sem na čiščenje, sedaj pa doma prebolevam izgubo moje pikice. Cele dneve :((:((, nimam apetita. Moj zlati možek pa mi stoji trdno ob strani. Hvala bogu da ga imam. Oba sva se ga zelo veselila:duda::duda:, pa tudi vsi najini domači in prijatelji.:metulj::metulj:. Zdaj pa sva ostala sama. Očitno se ne smeš prehitro veseliti, ker se ti želje kar hitro podrejo. Rabim čas zase da se prepričam da nisem sama in da bo boljše. Trenutno pa sem psihično kar na dnu. Veselje do :duda::duda:je bilo preveliko.

Hvala ker ste bile ob meni in mi pomagale z nasveti ko sem vas rabila.:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moje pikice ni več
14.8.2005 13:17:36   
KMALU
Meni se je zgodilo enako in mislila sem, da se mi je porusil svet. Potem sem se pa le zbrala in se odlocila, da bom najprej lepo okrevala in nato spet poskusila. Sedaj sem po treh mesecih ponovno noseca in upam, da bo tokrat vse ok.

Vem kako tezko ti je in vem, da bos se nekaj casa jokala ko se bos spomnila na svojo pikico... S tem ni nic narobe. Zjoci se, tvoj naj te tolazi in scasoma bos videla, da bo spet vse normalno in bos kmalu spet noseca.

Zelim ti kmalu novo nosecnost!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moje pikice ni več
14.8.2005 13:40:46   
Anonimen
Poznam vajine občutke. Saj bo, boš videla da bo bolje.:rozica:

Čez čas pa novim zmagam naproti. :bravo:

(odgovor članu laky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moje pikice ni več
14.8.2005 16:12:15   
PiaM
Ojoj, zelo mi je žal zate in za tvojega partnerja.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:nosecka:10T4D

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moje pikice ni več
14.8.2005 18:32:06   
Vrtnica1
Tudi meni se je to zgodilo v 8 tednu in je bil zame zelo velik šok - ampak, po dveh mesecih sem že spet zanosila in imam 10 tednov starega sinka :bravo:
Enako želim tudi tebi - kar pogumno naprej:metulj:
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moje pikice ni več
14.8.2005 19:10:49   
sezam
Res je to hudo. Najbolj ve tisti, ki to doživi. Mene je najbolj potolažilo, ko je :love: rekel "Bolj da je zdej tko, kot da bi moral bit kak revček." In s tem sem se strinjala. Kot pravijo vsak zakaj ima svoj zato. Že mora bit tko prav.:metulj::metulj::metulj: Sedaj ko pa imava skoraj 6 mesečno :duda:, pa pomislim, če ne bi zgubile prejšne, ne bi bilo sedaj te pikici.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moje pikice ni več
14.8.2005 20:15:31   
teta beta
sezam ima prav, že mora tako biti, čeprav ti je to zdaj slaba tolažba. Drži se in ne obupaj. Za dežjem vedno posije sonček.
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moje pikice ni več
14.8.2005 20:41:38   
tinkamiška
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moje pikice ni več
14.8.2005 21:26:32   
Nannn
Ja tud meni se je zgodilo isto...v 8 tednu diagnoza prazno jajce :(( in me je zelo potrlo...potem sem zgubila tisto veselje da bi imela spet :duda: in sedaj ce pogledam me je bilo strah ponovne zanositve sedaj po dveh letih sem spet vesela srecka :nosecka: in upam da ne bo se kaj narobe...

Punce kmalu se spet nasmehne sreca in boste spet med veselimi :nosecka:

Srecno :rozica::rozica:

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moje pikice ni več
15.8.2005 17:36:30   
stuhica
draga laky tud meni je izredno hudo! jes sem imela 5.8. letos IMN in to že drugič... Izjemno sem žalostna ker sva se oba veselila te moje nosečnosti in si lahko predstavljam tudi vaju da sta žalostna!

Saj bo upava lahko na boljše čase nekaj časa bova morali počakati potem pa veselo spet na delo. življenje gre naprej kljub najinim solzam!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moje pikice ni več
16.8.2005 10:56:44   
laky
Zdravo vsem in hvala za tolažbo,

Malo sem se že pomirila, saj vidim da nisem sama in da bom lahko kmalu spet poskušala imeti:duda:. Ampak pozabila ne bom nikoli, preveč boli. Ko se spomnim na mojo pikico se mi kar ulijejo:((. Malo kdo me razume, ki tega ni doživel. Vem da je tako najboljše ampak še rabim malo časa.Trenutno pa je najhuje, da moram bit doma in mirovat, tako ne morem pozabit. Komaj čakam da grem v službo, potem dnevi hitreje tečejo.

Stuhica, kdaj si se pa odločila potem za ponovno zanositev, si imela kaj problemov, straha, da bo spet enako. Vem da je tebi še huje kot meni, če se ti je zgodilo že drugič.
Morava biti trdni in verjet, da se bo tudi nama nasmehnila sreča in bova lahko izpolnili svoje želje z malim sončkom.:duda: Po vsakem dežju posuje sonce. Tudi nama bo. Žalujeva pa še lahko.

Srečo želim tudi ostalim, ki poskušate imeti svoje :duda::duda:

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moje pikice ni več
18.8.2005 13:59:20   
stuhica
oprosti
k ti šele zdaj odgovarjam jest sem se odločila nekje po enem letu poskusiti še nekrat in po klomifemčku nama je takoj usplo ampak žal spet IMN!
Sedaj sem si rekla da ne bom čakala eno leto ampak samo 3 mesece po operaciji ker nima smisla čakati več !

G mi je priporočal počakati 3 mesece in da naj kar pridno jem folno kislino Tifol tabletke kar naprej! tebi priporočam isto počakaj 3 mesece potem pa veselo naskoči svojega žrebička in začnita delat pikico!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

tko sem se odločla ker sem že stara 27 let in mislim da če bo kakrkoli šlo narobe da imam še čas in da ne bo prepozno za morebitno IVF!

Enostavno zadevo si izbij iz glave pozitivno poskusi razmišljati in ne misli samo na slb izid saj vem da j blazno teško ampak poskusiti ni greh !
lp stuhica

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?