|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF spodbuda
17.3.2011 6:56:17   
Edinka
Lepo lepo pozdravljene na ta deževen dan!

Sem se odločila napisati besedo ali dve za spodbudo vsem, ki ste še ali pa še boste v IVF postopku.
Pri meni se je začelo, ker nisem mogla zanositi. Potem so odkrili hudo endometriozo, sledili sta operacija in okrevanje. Na srečo se je moja ginekologinja pravilno odločila, da ni strokovnjak za težave s plodnostjo po endometriozi, zato me je poslala v Leonišče, kjer sem prišla k dr. Ribičevi. Jeseni je padla odločitev, da kaj drugega kot IVF ne ostane. Potem pa čakanje na konzilij, prvo menstro, ki je seveda prišla med prazniki, zato s terapijo ni bilo nič. Proti koncu januarja sem končno dobila terapijo (dolg postopek), en kup špikanja, ultrazvokov ... Ko je prišel čas za punkcijo, so ugotovili, da imam dva folikla, kar sicer ni najbolje, nekaj je pa. Na koncu se je izkazalo, da je bila celica samo ena. Sledilo je petdnevno čakanje do trasferja. Najbolj me je presenetilo to, da te sploh ne pokličejo, če kaj ni ok. Šele ko prideš tja, ti povedo, kaj in kako. Na srečo je naju čakala dobra novica, da se je osamljena celica oplodila in sledil je trasfer. 14 dni pozneje pa krvni test. In, ja, bil je pozitiven, kljub vsem tipičnim PMS težavam (boleče prsi, bolečine v jajčnikih ... ). :)

Vsem iz srca svetujem, da se čimmanj sekirajte, da je tudi ena celica dovolj za pozitiven izid in poskusite se čimmanj obremenjevati s kaj če, kdaj, kako, zakaj. Vse če-je zabrišite v koš!

Pa lep dan!

PS: Se zavedam, da je lahko pisati, ko maš enkrat potrditev, da pride pikica in da ste nekatere borke že dolgo, predolgo časa. Držim pesti, da se vsem čimprej uresničijo sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF spodbuda
17.3.2011 9:34:45   
*sanela*
Edinka čestitam! Lepo, da ti je ratalo v prvo in to z eno pikico. Srečno do konca

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.