Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 16.3.2011 12:14:27
|
|
|
|
ajataja
|
rolerje,kolo,skiro kaj v tej smeri mogoče
|
|
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 16.3.2011 12:22:13
|
|
|
|
Najaa
|
Moja je dobila Jagodko v avtu in še neke take igračke, to ima res rada. Ja, pa lego kocke hišo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2011 13:12:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 16.3.2011 13:39:28
|
|
|
|
kristinaj
|
kolo že ima, skiro tudi, rolerje pa naslednje leto.... je res ja, da je tako obdobje k zbira "šaro" in jo kupčka po svoji omarci... bo res kej v smislu šare, blokcev, svinčnikov :))))
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 17.3.2011 8:00:04
|
|
|
|
teta beta
|
Se strinjam, da so (vsaj za punce) take prčkarije ponavadi "več vredne" kot kaj drugega . Jaz ti predlagam še Polly Pockets, naša se igra z njimi že od treh let dalje (pa bo letos 6) ali pa Filly konjičke (najboljše kar v vrečici, ker se tako lepo sveti in je še presenečenje). Pa seveda kakšne nove lepe špangice ali gumice, obroček za lase ali kak drug modni dodatek, pa boš zmagala .
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 17.3.2011 12:32:10
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Mi mamo tud po navadi kako vrečko "ničesar" Večje stvari (kolo, skiro itn) mi je mal mim, ne vem, lih zato kot ena pravi - vsega imajo polne riti in se sploh ne razveselijo. Ko bo starejša in se ji bo vsaj malo sanjalo, kaj si RES želi (ker zdaj če jo vprašam, je en dan nekaj, drug dan kaj drugega), se bomo pa pogovarjali o večjih darilih. Nalepke, baloni, špangice. To je za našo skoraj 4-letnico zakon. Aja, pa če je roza/bleščice, je pa sploh zmaga.
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 18.3.2011 19:32:33
|
|
|
|
Brbs
|
mi imamo sicer štiriletnika, ampak pri njem je zdaj zelo atualna kakšna večja puzzle (npr. 24 kosov - iz astrije), pa tudi plastelin oz. razne zadeve, ki se dobijo zraven za delat( klobase itd). To smo tudi nabavili v avstriji, ampak mislim da se dobi tudi pri nas. pa lesene domine, lego in duplo igrače za sestavljat - saj se kaj najde. Čeprav se včasih tudi meni zdi, da ima mali že vse igrače, ki so vredu in so na razpolago v Sloveniji...
|
|
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 21.3.2011 8:48:16
|
|
|
|
kristinaj
|
Neke male piz**rije za fino gor stopit in vse zvezde videt ponoč ko greš na wc [/quote] to mi je poznano :=)))).... ponavadi vse h kraju pahnem, mi je pa mož enkrat sredi spalnice njegove telovadne pustil in sem se zjutraj skoraj ubila, prst na nogi me še danes boli.....
|
|
RE: punca bo stara 4 leta - kaj za darilo 21.3.2011 20:25:08
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Ja, res je, vsega imajo polno, igrač sploh. Jaz zadnje čase prakticiram praktična darila kot so posteljnina ali brisača za kopanje, ideje pa črpam na www.risani-junaki.si in vam povem, da tole vedno zažge!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?