|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testi neg., menstre ni
15.3.2011 14:19:39   
Anonimen
naj opišem situacijo. zadnjo M sem imela 12.2., vedno redno na 27-29 dni (sem šla računat za eno leto nazaj), nikoli izostala, razen takrat ko sem bila 1. noseča. sedaj pa ni M od nikoder, testi so negativni.
želim si, da sem noseča, ker pri 1. otroku je trajalo 1 leto in pol, sedaj je pa že 11 mesecev odkar delava na drugem.
vprašanje, a je možno da testi kažejo negativno,kljub nosečnosti. a se je kateri to že zgodilo?
sicer bom še počakala do petka in pokličem G, da mu povem kako in kaj.
tudi občutka da bom dobila M.ga nimam.

hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testi neg., menstre ni
15.3.2011 15:18:39   
Anonimen
Ko sem jaz to spraševala, so mi vse govorile, da pa potem nisem noseča, kljub izostali M. Ker če si noseča, naj bi bil prisoten tisti b-hormon. Jaz pa mislim, da bi bilo bolje it do G, naj ti napiše napotnico za laboratorij. Tako boš 100% in se ne boš rabila obremenjevat če si ali nisi. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2011 15:25:47   
Anonimen
pa si bila noseča ali ne? saj vem, ta namen imam v petek, bom počakala do takrat.

še vedno pa me zanima, če katera obstaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2011 5:40:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

naj opišem situacijo. zadnjo M sem imela 12.2., vedno redno na 27-29 dni (sem šla računat za eno leto nazaj), nikoli izostala, razen takrat ko sem bila 1. noseča. sedaj pa ni M od nikoder, testi so negativni.
želim si, da sem noseča, ker pri 1. otroku je trajalo 1 leto in pol, sedaj je pa že 11 mesecev odkar delava na drugem.
vprašanje, a je možno da testi kažejo negativno,kljub nosečnosti. a se je kateri to že zgodilo?
sicer bom še počakala do petka in pokličem G, da mu povem kako in kaj.
tudi občutka da bom dobila M.ga nimam.

hvala za odgovore

Jaz imam isto situacijo, samo da sem jaz imela zadnjo menstruacijo 13.2. Test je negativen. Danes sem bila pri G na uz in je sluznica zadebeljena, pa pravi ali bo menstruacija ali se pripravlja na nosečnost. Ni drugega kot počakat, pa ponovno narediti test. Lahko gres krvni test delat. Meni se nič ne mudi, zato bom počakala do nedelje in ce ne bo M, bom naredila test.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2011 9:43:27   
alfi
tudi jaz imam isti primer
M sem imela12.2. in zdaj čakam kaj bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2011 10:38:00   
Anonimen
jaz sem včeraj govorila s sestro od G in je rekla da počakam do vikenda in ponovim test, če pa bo nega. in ne dobim M pa se slišiva v pondelk.

upam za nas vse da smo user posted image

(odgovor članu alfi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2011 13:11:17   
alfi
anonimna kako se pa počutiš,imaš kakšne znake nosečnosti,
jaz še vedno nimamuser posted image , pa ti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2011 14:29:17   
Anonimen
včeraj sem se počutila obupno, za skozlat, trebuh me je bolel za znoret. no in sem danes zjutraj spet naredila test, pa se mi zdi da je druga črtica rahlo obarvana. pol je pa še mož šel gledat in je rekel, ja saj je črtica. tako da ponovim v nedeljo zjutraj.

tako da zaenkrat lahko odgovorim na svoje vprašanje, če delaš prehitro test je lahko neg. in si kljub temu noseča

(odgovor članu alfi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2011 15:56:33   
Anonimen
Evo jaz sem danes spet test delala in je bil lep plususer posted image

Lp,
Anonimna 2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2011 11:28:16   
alfi
No pa mi ne bo treba delat testa , je že prišlauser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.