|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovno jok
15.3.2011 9:50:57   
ninca19
pozdravljeni

zanimajo me vaše izkušnje. hčerka stara 23 mesecev je do zdaj zelo rada hodila v vrtec, včeraj pa kar naenkrat jok user posted image vzgojiteljica je rekla da se je v petek en fant po pomoti zaletel v njo in je kar močno jokala. verjetno tudi zato zdaj noče it. zanima me, če imate izkušnje, kaj je boljše, jo vozit naprej v vrtec, se bo pač navadila ali jo imeti nekaj časa doma user posted image nevem user posted image nebi je rada na silo vozila v vrtec, da se ji nebi dokončno zamerlo, ne bi pa je rada ob vsakem takem dogodku imela doma, ker potem začnejo to že izkoriščat... vem malo čudno vprašanje samo bi res potrebovala kakšen nasvet.

hvala

Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno jok
15.3.2011 10:34:17   
kristinaj
ma kaj ne vozit v vrtec, potem bo šele jok... ti se z njo pogovori na njen način ji povej ,da fantek tega ni hotel, da je ni videl in da ne bo več.. bla bla.. in nazaj v vrtec...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ponovno jok
15.3.2011 13:51:33   
ksenija12
Po moje ni dobro, da jo vzameš iz vrtca, ker bo potem dobila napačen vtis, kako se rešujejo problemi. Morata rešiti problem (težavo) - ali sami- ali skupaj z vzgojiteljico, če ne drugače pa magari vsi skupaj s tem fantkom..Mogoče obstaja kakšna knjigica na to temo (zdaj mi sicer nobena ne pade na pamet). Mogoče je v ozadju kaj drugega kaj jo je prizadelo in ne točno to.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?