Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2011 21:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a ima katera poganjalec FIRSTBIKE? 15.3.2011 13:45:03
|
|
|
|
hedviga
|
Hja, mi imamo dve Kokue za naša dvoletnika. Za Mihca bo prišla kmalu v poštev, Špeli pa zaenkrat še ne. Je res malo velik... http://www.kakadu.si/poganjalci/122-poganjalec-likebike-jumper-zelen.html O izkušnjah zaenkrat ne morem govorit. Oba se z njima sprehajata po stanovanju. Zajahata med noge in gresta, tu in tam se usedeta na štango, je sedež še malo visko, čeprav je prilagodljiv. No, se ne sekerata, poskušata in osvajata ravnotežje po svoje. Jima je zabavno, meni pa najbrž šele bo, ko bosta začela s temle noret okoli...
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2011 16:13:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: a ima katera poganjalec FIRSTBIKE? 16.3.2011 11:19:03
|
|
|
|
hedviga
|
Naša dva sta jih dobila za RD...
|
|
RE: a ima katera poganjalec FIRSTBIKE? 21.3.2011 20:27:17
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Mi imamo takega: http://www.vlakec.si/lesene-igrace/leseni-poganjalci/215-lesen-poganjalec-first-bike-rde in se res dobro obnese. Gume ima napihljive in je primeren od 2. leta starosti naprej. Najbolj mi je to všeč, da ima tisto luknjo - režo ob strani, da ko se mala naveliča, ga nesem, ker je precej lahek. PRIPOROČAM! Pa še nekaj - poganjalec kupujete za 2 leti, ne dat celega premoženja za to...eni so res precej dragi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
nagradne igreLelly28 RRZanima me ali igrate oz. sodelujete v nagradnih igrah?da / redno (
17%)
ne / nikoli (
22%)
občasno / odvisno od nagrad (
61%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!