Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 20.3.2011 13:34:11
|
|
|
|
eelyy
|
Natanko to sem iskala,da imam vse blizu pred nosom.Tudi sama mislim otročke opoldne dati spati in verjetno z avtom do Poreča,ko vstaneta.Nam je svetovalka v agenciji prporočila Červar-Poreč(je mir za otroke velko plaž samotnih je manjša vasica sicer,pa nevem niti sama,ker tam še nismo bili).Plaža je prodnata,skalnata nekje je tudi malo iz peska je 250m od apartmaja.Apartma je novo opremljen,klimatiziran....
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 20.3.2011 14:16:05
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Natanko to sem iskala,da imam vse blizu pred nosom.Tudi sama mislim otročke opoldne dati spati in verjetno z avtom do Poreča,ko vstaneta.Nam je svetovalka v agenciji prporočila Červar-Poreč(je mir za otroke velko plaž samotnih je manjša vasica sicer,pa nevem niti sama,ker tam še nismo bili).Plaža je prodnata,skalnata nekje je tudi malo iz peska je 250m od apartmaja.Apartma je novo opremljen,klimatiziran.... Kaj ste že plačali? Mi smo namreč kot otroci hodili dol in je bilo še kar vredu, sedaj je pa prava katastrofa. Vsako leto ko gremo v Istro na pardnevni dopust se ustavimo v Červarju na kavi in je vsako leto slabše. Začelo se je ko so naselili begunce, nato so ti odšli, vse pa je ostalo tako kot pred 10-imi leti. Kot mesto duhov. Plaža je daleč od mesta, meni osebno nikakva, tako da res dobro preštudiraj če hočeš tja. Jaz ti iskreno odsvetujem.
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 20.3.2011 18:59:28
|
|
|
|
eelyy
|
Ja plačali smo 30% od plačila zneska.Ah nevem no plaža je baje 250m od apartmaja Rona Volta,ki je bil prenovljen nekaj časa nazaj. Mah jst bolj tko gledam,da mam apartmaj blizu za zjutraj potem pa otroci na spanje in bi spet šlikam drugam na kopaj v Poreč....Sej nevem ali se da še premisliti,pačeprav imam 30%plačanih.
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 20.3.2011 19:49:29
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Ja plačali smo 30% od plačila zneska.Ah nevem no plaža je baje 250m od apartmaja Rona Volta,ki je bil prenovljen nekaj časa nazaj. Mah jst bolj tko gledam,da mam apartmaj blizu za zjutraj potem pa otroci na spanje in bi spet šlikam drugam na kopaj v Poreč....Sej nevem ali se da še premisliti,pačeprav imam 30%plačanih. 250 m je fama, vem kje so app volta in do plaže imaš sigurno 500 m če ne več. Glede na to da imaš res majhna otroka bo kar projekt. Poglej si na Googl Earth, se boš lažje orientirala. Če imate aparthotel Volta je res lepo, vse ostalo pa malo manj. Upam, da dela. Če ne dela direktno, vnesi cel naslov sama. http://maps.google.com/maps?client=safari&rls=en&q=červar&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wl
< Sporočilo je popravil luka jan -- 20.3.2011 20:01:22 >
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 20.3.2011 21:21:44
|
|
|
|
eelyy
|
O hvala sem pogledala .Verjetno je res več,kot pa 250,apartmaj Volta je sicer po slikah zgleda kar še dobro v resnici pa.... Nevem verjetno bom jutri poklicala,če se lahko lokacija spremeni,kako je s 30%akontacijo plačano. Kakšne apartmaje v Poreču,še poznaš,da lahko priporočiš?
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 21.3.2011 11:10:18
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy O hvala sem pogledala .Verjetno je res več,kot pa 250,apartmaj Volta je sicer po slikah zgleda kar še dobro v resnici pa.... Nevem verjetno bom jutri poklicala,če se lahko lokacija spremeni,kako je s 30%akontacijo plačano. Kakšne apartmaje v Poreču,še poznaš,da lahko priporočiš? Žal poznam ta del obale zelo slabo, poznam pa Červar, kjer sem preživela vse otroške dopuste. Nato smo hodili še v Zeleno laguno v hotel, sedaj pa že več let v Dalmacijo in na Pag. Tako da ti žal ne znam svetovat, če pa te zanima kaj v zvezi s Pagom, pa rade volje pomagam.
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 22.3.2011 9:43:59
|
|
|
|
bori2
|
Lahko jest dobim kak namig za Pag, prosim? Apartma, seveda čim bližje vodi in vseeno tudi kaj animacije za 5 in 8 letna falota.
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 27.3.2011 0:17:36
|
|
|
|
Nastyaa
|
Zdravo, jaz bi tudi prosila za kakšen naslov apartmaja za otok Pag, in sicer blizu plaže in obenem blizu centra-mesta. Lp.
|
|
|
|
RE: Dopust-morje z našimi malčki 2011 27.3.2011 9:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Aparmaji dobesedno na plazi so v zaliv v katerem je vasica Zubovici. Ker tam ni ceste med hisami in plazo, ampak je visje gor. Samo ni pa tam kake hude animacije za otroke in tut do Novalje se je treba zspeljat. Gremo pa mi letos na drugo stran v kamp Strasko. Parcelo smo rezervirali v prvi vrsti ob morju. V neposredni bljizini so igrala in animacija, pa tut v Novaljo se da pes pridt.
< Sporočilo je popravil Otika -- 27.3.2011 9:03:25 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?