Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Velika in glasna budilka 12.3.2011 11:28:41
|
|
|
|
SMT3
|
Pomoje je *bekarca*še tanajbolj glasna Ampak se pa mora navijati,no vsaj včasih so ble take
|
|
|
|
RE: Velika in glasna budilka 12.3.2011 15:16:09
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Pomoje je *bekarca*še tanajbolj glasna Ampak se pa mora navijati,no vsaj včasih so ble take Sej vekarca je v mislih, sam če bi bla za foro še kakšna malo večja bi blo super, pa je nikjer ne najdem.
|
|
|
|
RE: Velika in glasna budilka 12.3.2011 15:36:47
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Pomoje je *bekarca*še tanajbolj glasna Ampak se pa mora navijati,no vsaj včasih so ble take Sej vekarca je v mislih, sam če bi bla za foro še kakšna malo večja bi blo super, pa je nikjer ne najdem. Sem že vidla res velike.Ampak kje že?Hmmmmm
|
|
|
|
RE: Velika in glasna budilka 12.3.2011 17:43:06
|
|
|
|
Zamima
|
v kaki trgovini pri Kitajcih ziher imajo
|
|
RE: Velika in glasna budilka 12.3.2011 17:47:59
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: almk http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/izd_2371_1004510_Budilka_Clocky kaj pa ta?meni se dopade... tole je kupil kolega in je rekel, da je dobra. Prvič ga je skoraj kap, ko je dol 'skočila' ....efekt pa je, ker moraš vstat. Obstaja menda še ena bolj huda varianta, ko alarm prestaviš, ura razpade in tuli tako dolgo dokler je ne sestaviš
|
|
|
|
RE: Velika in glasna budilka 12.3.2011 19:20:59
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 Pomoje je *bekarca*še tanajbolj glasna Ampak se pa mora navijati,no vsaj včasih so ble take Sej vekarca je v mislih, sam če bi bla za foro še kakšna malo večja bi blo super, pa je nikjer ne najdem. L eclerc - kaksna dva tedna nazaj so imeli take -- 20-30 cm premera, klasicna vekerca sam hudo velika... se ne spomnim cene, vem pa, da ni bila pretirana.
|
|
RE: Velika in glasna budilka 12.3.2011 20:06:29
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: almk http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/izd_2371_1004510_Budilka_Clocky kaj pa ta?meni se dopade... tole je kupil kolega in je rekel, da je dobra. Prvič ga je skoraj kap, ko je dol 'skočila' ....efekt pa je, ker moraš vstat. Obstaja menda še ena bolj huda varianta, ko alarm prestaviš, ura razpade in tuli tako dolgo dokler je ne sestaviš ojoj , pol pa raje ostanem pri klasični tehniki - mobilc
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?