|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny gume
13.8.2005 20:44:16   
Lunca1
Ojla!

mene pa zanima kje dobiš rezervne zračnice za Quinny $XL oz. tudi nove gume, mi imamo že kar precej zlizane.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny gume
13.8.2005 21:18:48   
ma19teja
Vprašaj v trgovini, kjer si ga kupila, oz. na servisu - piše na garanciji. Verjetno pa lahko pomagajo v Babycentru, ker so baje po novem uvozniki za Quinny in Maxicosi. Sem zadnjič v BC v Kranju videla eno stranko, da so naročili zračnico samo nisem slišala za kateri voziček.

lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny gume
13.8.2005 21:26:04   
Olgica
poglej nazaj po forumu, mislim, da se je o tem že pisalo kakšen mesec nazaj!8)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny gume
13.8.2005 22:09:01   
Lunca1
Olgica sem našla, hvala. Izgleda jih vsi počasi izrabimo. sicer sem mislila da bodo držale kaj dalj kot 8 mesecev (res da je voz prej stal 7 mesecev). smo pa imeli do zdaj že 2 gumidefekta in jo očitno res potem že vsak ostrejši kamenček prebode.:zmeden:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?