|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj izvem?
13.8.2005 20:11:38   
Olgica
Čist sem že na trnih, pa ne vem, kdaj mi bo test nosečnosti kaj pokazal...
No bom kar povedala moj primer...pred natanko 10. dnevi sem imela ovulacijo in takrat sva z mojim:love: prvič začela delat na:duda:
Zdej pa sem ful živčna al sem al nisem...:nosecka:

Sej vem, da sem zlo optimistična, da mi je ratal v prvo ampak...
Kdaj lahko torej naredim test, al moram res čakat na četrtek, ko bom morda dobila menstro?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj izvem?
13.8.2005 20:22:06   
anajmad
Ko ti bo zamujala:hudicek:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj izvem?
13.8.2005 20:48:15   
Anonimen
Nehi se živcirat pa kupi tisti ta poceni tester, ki stane okoli 400 sit in naredi test še danes če si tako neučakana. Če ti bo pa m. zamujala pa naredi še en test.

(odgovor članu Olgica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj izvem?
13.8.2005 20:49:02   
Marogica
Jaz sem naredila en dan po izostali menstruaciji. Sem bila preveč radovedna in se je pokazalo. Clear Blue.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj izvem?
13.8.2005 22:08:01   
Yasminka
Meni tester ni pokazal takoj po izostali :hudicek: . Zato sem si kupla nekaj testerjev in jih delala na vsake nekaj dni. Počakaj vsaj do dneva menstruacije.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj izvem?
14.8.2005 12:17:48   
petra.horzi
men je G reku, da naj bi clear blue pokazal nosečnost že nasledni dan po oploditvi
tko da če si ful neučakana, kar po test-sam za druge pa ne vem, če so tok zaneslivi-odloči se sama katerga boš kupla:)
jz sm nardila test s clear blue še preden mi je M zaostala, pa je pokazu +:)
lp

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj izvem?
14.8.2005 13:22:42   
KMALU
Glede na to, da je to prvic, ko poskusata, ne razumem tvoje "panike"...
Pocaakj mesec, dva, tri, stiri in zudi takrat se ne rabis prevec sekirat, ce ti ne bo uspelo...
Bolj se ti bo mudilo, manj uspeha bo.
Sprosti se, uzivaj v seksu in bos videla, da bo nosecnost prisla samaod sebe.
Pa srecno!

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj izvem?
14.8.2005 19:09:46   
BaGSi
en dan po oploditvi - to je pa res za lase privlečeno...
najbolj občutljiv test pokaže cca. 3 dni pred M s prvim jutranjim urinom; mislim pa, da je najbolje počakati do izostanka... vsaj zaradi financ, če ne zaradi česa drugega

Lep dan!

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!