Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
montaža lupinice v avto 14.8.2005 22:50:50
|
|
|
|
petra.horzi
|
če je narejena kot avtosedež oz. je namenjena tudi temu, mora imeti nastavek za v avto če le-tega nima, najbrž ni za v avto ampak samo za voziček oz. nošenje :duda:
|
|
|
|
montaža lupinice v avto 14.8.2005 23:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nope, nimajo. Se da brez nastavka dat v avto :)
|
|
|
|
montaža lupinice v avto 15.8.2005 17:25:03
|
|
|
|
SLAMlCA
|
Mi mamo Hauckovo, sam ne vem če je točno Jeep u glavnem, da se zmontirat brez nastavka, pa full hitro, kot bi sebe privezal (tolk časa rabiš) Pr nas mamo nedonošenčka pa je fajn zato, ker je malce bolj ležeč položaj za razliko od pegperego. Imamo pa še PP pa mu je glavica zelo čudno dol visela. Do sedaj še vedno uporabljamo Hauckovo, pa tud na voziček paše.
|
|
|
|
montaža lupinice v avto 15.8.2005 19:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
PP ima verjetno res najenostavnejši sistem za pritrditev. Tudi sama sem nameravala kupiti to lupinico skupaj z vozičkom, potem pa sem v Toysu vzela Hauckovo, ker je bila res zelo ugodna cena (3x nižja od PP). Pa ne, da bi šparala, še posebej pri varnosti, ampak se mi 30.000 res pretirano za lupinico, ki se jo rabi nekaj mesecev. Saj ta Hauckova tudi ne more bit slaba, je testirana, ima še dodatno podlogo za čisto majhnega :duda:, da mu drži glavico. No, potem pa sem probala fiksirat v avto in ni bilo spodnjega dela. S pasom se da zelo dobro pripet. Upam, da bo služila svojemu namenu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?