Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark da cena ni navita, da je plaža ok za otroke, in da se kaj dogaja, da ti ni treba lih z avtom it, če hočeš iti malo v mesto in na kak sprehod da še kaj vidiš zraven? To je pa ultra težko vprašanje, sploh tisto, da se "kaj dogaja" . Ne vem, kaj to tebi pomeni, ali en lunapark in šlagerje vsak večer, ali šport, ali koncerte v bližini, ali.... Meni idealno je marsikaj - ampak samo nekje med 20. majem in 20. junijem - tako takrat tudi grem na dopust po guštu. Varianta 1 - makarska riviera, Podgora, hotel tik nad plažo (od nje ga loči le neprometna cesta), na plaži senca, mestece 120 metrov stran, možnost za izlete ali po morju ali v planine - samo tukaj je spet čisto odvisno, koliko daleč se tebi da. Lahko ti je že 10 km preveč, lahko ti je pa Dubrovnik za usput. Skratka, čisto odvisno od tega, kaj želiš. Varianta 2 - Turčija. Enako hotel tik nad plažo (od nje ga loči le sprehajalna pot), do mesta na eni strani ca 2 km, do mesta na drugi tudi ca. toliko, mogoče malo več, možnosti za izlete v Turčiji tudi veliko, običajno so celodnevni, če greš preko agencije - ker tja s svojim avtom ne potuješ. Obe plaži lepi, z manjšimi kamni, morje pa kakor imaš srečo konec maja - od 20 do 22, mogoče 23 stopinj max. Cenovno sta mi bili obe variant več kot sprejemljivi - veliko muzike za povprečen denar. Ampak maja. Julija me v nobeno od teh ne spraviš.
|